Τελευταία Νέα
Πολιτική

Deutsche Welle: Ο γερμανόφωνος τύπος τιμά τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

tags :
Deutsche Welle: Ο γερμανόφωνος τύπος τιμά τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη
Απεβίωσε ο Έλληνας πολιτικός
Τη μνήμη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη τιμά ο γερμανόφωνος τύπος, αναμεταδίδοντας την είδηση του θανάτου του πρώην πρωθυπουργού. Κατά την DeutscheWelle η είδηση  έκανε τον γύρο των γερμανόφωνων μέσων ενημέρωσης.

"Ο Έλληνας πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι νεκρός. Πέθανε τη νύχτα της Κυριακής", γράφει η Welt, ενώ η Frankfurter Allgemeine Zeitung αναφέρει ότι ήταν μέχρι και το τελευταίο διάστημα πνευματικά ακμαίος. "Η επόμενη γενιά είναι έτοιμη", σχολιάζει και εκτιμά ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί σύντομα να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας,

Η Die Zeit αναφέρει στην ιστοσελίδα της ότι ο πρώην πρωθυπουργός πέθανε "περιστοιχισμένος από τους ανθρώπους που αγαπούσε και τον αγαπούσαν». Η αυστριακή εφημερίδα Die Presse αναφέρει στην ηλεκτρονική της έκδοση ότι πέθανε "ένας βετεράνος της ελληνικής πολιτικής». Η ελβετική Neue Zürcher Zeitung με σύντομη ανάρτηση στην ιστοσελίδα της. Εκεί σημειώνει μεταξύ άλλων ότι "ο Μητσοτάκης ήταν ένας από τους σημαντικότερους φιλελεύθερους αστούς πολιτικούς της Ελλάδας".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης