Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κόντρα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του Παπαδημούλη για το χρέος

Κόντρα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του Παπαδημούλη για το χρέος
Νέα κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης
Πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν οι δηλώσεις του ευρωβουλευτή του κυβερνώντος κόμματος, Δημήτρης Παπαδημούλη σε ραδιοφωνικό σταθμό.
«Θα περίμενα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να σηκώσει το τηλέφωνο, να μιλήσει με τη Μέρκελ και τον Σόιμπλε και να στηρίξει την προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης», τόνισε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7.
Μια τέτοια κίνηση από την πλευρά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα άνοιγε τον δρόμο για να γίνει η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, σημείωσε ο κ. Παπαδημούλης και αναρωτήθηκε: «Αν δεν συνεννοηθούμε τώρα, πότε θα συνεννοηθούμε;». Παράλληλα πρότεινε στον Κυριάκο Μητσοτάκη να ακούει περισσότερο τον Νίκο Δένδια, παρά τον Άδωνι Γεωργιάδη.
«Εάν είχαν γίνει οι εκλογές στη Γερμανία, η συμφωνία θα είχε κλείσει στο Eurogroup της 22ας Μαΐου», επισήμανε ο κ. Παπαδημούλης και αφού παρατήρησε πως «όσο πιο γρήγορα έχουμε συμφωνία τόσο καλύτερα», είπε ότι οι ισχυροί παίκτες πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση και ότι και ο πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι πιέζει με τον τρόπο του να βρεθεί λύση για το χρέος.

ΝΔ: Ξεπερνά με τις δηλώσεις του κάθε όριο αυτογελοιοποίησης

Κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Παπαδημούλη έκαναν το εξής σχόλιο: «Ο κ. Παπαδημούλης παριστάνει ότι δεν συνειδητοποιεί την αποτυχία της κυβέρνησης, η οποία δεν έχει, πλέον, καμία πολιτική στο θέμα του χρέους. Προφανώς, δεν έχει να ασχοληθεί με κάτι ουσιαστικό και ξεπερνά με τις δηλώσεις του κάθε όριο αυτογελοιοποίησης».

ΣΥΡΙΖΑ: Παραμένουν στο δρόμο της μηδενιστικής αντιπολίτευσης

Στη ΝΔ απάντησαν κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας: «Είναι φανερό ότι η ΝΔ παραμένει στο δρόμο της μηδενιστικής αντιπολίτευσης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης