Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης: Έχουμε εναλλακτική για να απαλλαγούμε από τα μνημόνια και τη λιτότητα – Τη δραχμή

Λαφαζάνης: Έχουμε εναλλακτική για να απαλλαγούμε από τα μνημόνια και τη λιτότητα – Τη δραχμή
Αναγκαίο να υπάρξει μια μεγάλη δημοκρατική ανατροπή υποστήριξε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας
Την θέση ότι η Λαϊκή Ενότητα διαθέτει εναλλακτική πολιτική πρόταση για να απαλλαγεί η χώρα από τα μνημόνια και τη λιτότητα, η οποία δεν είναι άλλη από την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα διατύπωσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Π. Λαφαζάνης, ο οποίος υποστήριξε πως η υπόθεση της ρύθμισης του χρέους παραπέμπεται στις καλένδες.
«Εμείς έχουμε μία εναλλακτική πρόταση για να απαλλαγούμε και από τα μνημόνια και από την πνιγηρή λιτότητα», είπε ο κ.Λαφαζάνης, ο οποίος επανέλαβε τις θέσεις του για επιστροφή στο εθνικό νόμισμα, για διαγραφή του χρέους, για σεισάχθεια για τα ιδιωτικά χρέη των κοινωνικά αδυνάτων, για εθνικοποίηση των τραπεζών για στήριξη μισθών και συντάξεων και τέλος ιδιωτικοποιήσεων.
Σε δηλώσεις του από το χωριό Κοντομαρί, στα Χανιά όπου το βράδυ θα παραστεί σε τελετή μνήμης για τα θύματα της γερμανικής κατοχής ο κ.Λαφαζάνης υποστήριξε ότι θέλει να στείλει το μήνυμα ότι «οι θυσίες αυτών των πατριωτών δεν πήγαν χαμένες και ότι αυτόν τον δρόμο της θυσίας του αγώνα του πατριωτισμού, τον δρόμο τον ανυπότακτο για την ελευθερία πρέπει να ακολουθήσουμε και σήμερα».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης