Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπίρτζης: Δεν θα υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις ακόμα και εάν δεν βρεθεί λύση στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου

Σπίρτζης: Δεν θα υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις ακόμα και εάν δεν βρεθεί λύση στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου
Ή θα βρεθεί ξεκάθαρη λύση ή κάποιοι θα χρεωθούν μια ακόμα μεγάλη καταστροφή τόνισε ο κ.Σπίρτζης
Την θέση ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα σε περίπτωση που δεν υπάρξει λύση στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου διατυπώνει ο υπουργός Υποδομών, Χρ. Σπίρτζης.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Ειδήσεις-Σαββατοκύριακο» και ερωτηθείς «αν από μια τυχόν «μη λύση» μπορεί να προκληθούν πολιτικές εξελίξεις στην χώρα» ο κ.Σπίρτζης υποστηρίζει ότι «δυστυχώς για το πολιτικό σύστημα, σήμερα, δεν υπάρχει εναλλακτική πολιτική πρόταση».
Εξίσου αρνητικός είναι ο κ.Σπίρτζης και στο ενδεχόμενο η κυβέρνηση να αναλάβει πρωτοβουλίες για εθνική συνεννόηση στο θέμα του χρέους.
«Δεν πιστεύω ότι οι δυνάμεις του παλαιοκομματισμού μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτήν την ιστορική ανάγκη της χώρας και του ελληνικού λαού»  υπογραμμίζει ο υπουργός Υποδομών, επισημαίνοντας ότι «ή θα βρεθεί λύση ξεκάθαρη και αναπτυξιακή ή κάποιοι θα χρεωθούν ξανά ιστορικά μία ακόμα μεγάλη καταστροφή σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο».
«Δεν υπάρχει άλλη πολιτική προσωπικότητα που να αναλάβει με αξιοπιστία το βάρος της διαπραγμάτευσης, τις πρωτοβουλίες και τις συμμαχίες που ξεκίνησε και υλοποιεί ο πρωθυπουργός» τονίζει ο κ.Σπίρτζης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης