Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά: Είναι η ώρα να καταστρώσουμε ένα σχέδιο πραγματικής ελπίδας για την Ελλάδα

Γεννηματά: Είναι η ώρα να καταστρώσουμε ένα σχέδιο πραγματικής ελπίδας για την Ελλάδα
Στην προσυνεδριακή περιφερειακή εκδήλωση στην Πάτρα για το πρόγραμμα ΕΛΛΑΔΑ, μίλησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φ. Γεννηματά
«Πιστεύουμε ακράδαντα ότι είναι η ώρα να καταστρώσουμε ένα σχέδιο πραγματικής ελπίδας.
Ένα σχέδιο για την Ελλάδα», τόνισε από την Πάτρα η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φ. Γεννηματά.
Μιλώντας  στην προσυνεδριακή περιφερειακή εκδήλωση στην Πάτρα (για τους νομούς Αχαΐας-Ηλείας-Αιτωλοακαρνανίας) για το πρόγραμμα ΕΛΛΑΔΑ, ανέφερε πως «στόχος μας είναι να δείξουμε  τον εναλλακτικό δρόμο για την οριστική υπέρβαση της κρίσης.
Ένα σχέδιο για πραγματικές αλλαγές στην οικονομία, το κράτος και τη φορολογία το «ΣΧΕΔΙΟ ΕΛΛΑΔΑ».
Η κ. Γεννηματά σημείωσε χαρακτηριστικά «οραματιζόμαστε, ένα νέο μοντέλο που θα συνδέει την Ολυμπιακή Κληρονομιά με τον αγροδιατροφικό και τουριστικό τομέα, την έρευνα και το ευ ζην.
Στο πλαίσιο του «Προγράμματος Ελλάδα», οραματιζόμαστε, ένα νέο μοντέλο που θα συνδέει την Ολυμπιακή Κληρονομιά με τον αγροδιατροφικό και τουριστικό τομέα, την έρευνα και το ευ ζην».
Όπως είπε, η ιδέα του “ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ  ΕΛΛΑΔΑ”  έχει τις ρίζες της στην Δυτική Ελλάδα και η πρώτη πιλοτική προσέγγιση του σχεδίου ανάπτυξής  βασίζεται στα  εφόδια που μας δίνει ο τόπος.
Μιλώντας για το ποια είναι η σύγχρονη αντίληψη για τον πλούτο, ανέφερε ότι χρειάζεται Brand,  location, product, προσθέτοντας ότι η  Δυτική Ελλάδα έχει το πιο διάσημο brand, το brand Olympic το πιο αναγνωρίσιμο στον κόσμο που κινεί δις ευρώ κάθε 4 χρόνια.
Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι ο τόπος μπορεί να φιλοξενήσει μία σειρά από αθλητικούς οργανισμούς,  αθλητικά εκπαιδευτικά ιδρύματα και αθλητικά ερευνητικά ιδρύματα μεγάλων αθλητικών εταιριών, υπενθυμίζοντας ότι η Αρχαία Ήλιδα ήταν το πρώτο προπονητικό κέντρο της αρχαιότητας. «Ένα υπερσύγχρονο νέο προπονητικό κέντρο παγκόσμιας εμβέλειας θα μπορούσε να εγκατασταθεί στην ευρύτερη περιοχή της Ήλιδας, επενδυτές και εταιρίες από όλο το κόσμο θα μπορούσαν να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια με απτά οφέλη.
Αθλητές από όλο το κόσμο θα συνέρρεαν για να μείνουν να ζήσουν και να προπονηθούν στα ιερά αθλητικά χώματα», όπως είπε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης