Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αμανατίδης (υφ. Εξωτερικών): Από το Eurogroup περιμένουμε αυτό που δικαιούμαστε – Μια βιώσιμη λύση

Αμανατίδης (υφ. Εξωτερικών): Από το Eurogroup περιμένουμε αυτό που δικαιούμαστε – Μια βιώσιμη λύση
Πυρετώδεις διεργασίες είναι σε εξέλιξη για το θέμα της ρύθμισης του ελληνικού χρέους είπε ο κ.Αμανατίδης
Την θέση ότι η ελληνική κυβέρνηση προσδοκά να πάρει από το αυριανό Eurogroup αυτό που δικαιούται, δηλαδή μια βιώσιμη και δίκαιη λύση σύμφωνα με τις θυσίες που έχουν γίνει διατύπωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γ. Αμανατίδης.
«Η τελευταία πρωτοβουλία της Γαλλίας, που παρουσιάστηκε και στον Έλληνα πρωθυπουργό, οι δηλώσεις του μέλους του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΕΚΤ B. Coeure, μας δίνουν την αισιοδοξία ότι στις 15 Ιουνίου θα υπάρξει μία λύση και η Ελλάδα νομίζω ότι θα πάρει αυτό που της αξίζει.
Για το θέμα της ρύθμισης του ελληνικού χρέους είναι σε εξέλιξη πυρετώδεις διεργασίες» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Αμανατίδης.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ.Αμανατίδης και στην πρωτοβουλία της δημιουργίας ψηφιακού χάρτη της Ελληνικής Διασποράς (Greek Diaspora Map), που θα παρουσιαστεί αύριο το απόγευμα στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης, υπογραμμίζοντας ότι «πρόκειται για μία διαδικτυακή πύλη μέσα από την οποία θα υπάρχει αλληλεπίδραση και διασύνδεση των Ελλήνων της Διασποράς μεταξύ τους, αλλά και με τους Έλληνες της μητέρας πατρίδας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης