Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεροβασίλη: Η Ελλάδα έχει κάνει ότι απαιτείται – Η συντριπτική πλειοψηφία εργάζεται για λύση στο Eurogroup

Γεροβασίλη: Η Ελλάδα έχει κάνει ότι απαιτείται – Η συντριπτική πλειοψηφία εργάζεται για λύση στο Eurogroup
Οι περισσότεροι επιδιώκουν να βρεθεί μια λύση που θα έχει στοιχεία συμβιβασμού υποστήριξε η κα.Γεροβασίλη
Την θέση ότι η Ελλάδα έχει κάνει ότι απαιτείται και ότι η συντριπτική πλειοψηφία του Eurogroup επιδιώκει να βρεθεί λύση που θα έχει στοιχεία συμβιβασμού διατύπωσε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη.
Η κα.Γεροβασίλη, μιλώντας στο ραδιοσταθμό news247,  υποστήριξε ότι υπάρχουν ενδιάμεσες λύσεις, όπως αυτή που διατύπωσε ο Γάλλος ΥΠΟΙΚ.
«Πολλοί έχουν δηλώσει πως δουλεύουν για να βρεθεί λύση στο Eurogroup και αναγνωρίζεται ότι η Ελλάδα έχει κάνει ότι απαιτείται χωρίς να υπάρχουν εκκρεμότητες που να δίνουν άλλοθι για να μην βρεθεί λύση.
Ο ελληνικός λαός έχει ταλαιπωρηθεί όλα αυτά τα χρόνια και δεν είναι δυνατό να μην ανταποκριθεί η Ευρώπη στη λύση του προβλήματος» τόνισε η κα.Γεροβασίλη, η οποία υπογράμμισε πως δεν ανησυχεί από τις διαρροές του Βερολίνου ότι δεν συμφωνεί με την πρόταση της Γαλλίας.
«Όσο πιο κοντά είμαστε στην αντιμετώπιση ενός προβλήματος, οι διαρροές είναι μέθοδος ζύμωσης» τόνισε η κα.Γεροβασίλη, επισημαίνοντας ότι κατόπιν των αποφάσεων του Eurogroup τον περασμένο Μάιο «όλοι έχουν αποδεχθεί ότι υπάρχει ανάγκη για μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος».
Η υπουργός υποστήριξε ότι η Γερμανία δεν ανταποκρίνεται στο ενδεχόμενο λύσης καθαρά για επικοινωνιακούς λόγους εξαιτίας των εκλογών το ερχόμενο φθινόπωρο, μια και όπως είπε, «η ηγεσία της χώρας βλέπει να μη τη συμφέρει μια τέτοια λύση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης