Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπίρτζης: Η συμπεριφορά του Schaeuble δεν αρμόζει σε υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας

Σπίρτζης: Η συμπεριφορά του Schaeuble δεν αρμόζει σε υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας
Οι δηλώσεις του Γερμανού ΥΠΟΙΚ υποδηλώνει πως δύσκολα θα υπάρξει λύση στο θέμα του χρέους είπε ο κ.Σπίρτζης
Την θέση ότι οι δηλώσεις του Wolfgang Schaeuble δεν αρμόζουν σε υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας διατύπωσε ο υπουργός Υποδομών, Χρ. Σπίρτζης, ο οποίος υποστήριξε πως η χθεσινή παρέμβαση του Schaeuble στα εσωτερικά της κυβέρνησης υποδηλώνει ότι δύσκολα θα υπάρξει λύση στο θέμα του χρέους.
«O Schaeuble έχει μια συμπεριφορά, η οποία δεν αρμόζει σε υπουργό Οικονομικών μιας μεγάλης χώρας, όπως η Γερμανία.
Πριν από λίγες μέρες χαρακτήρισε με όχι καλούς τρόπους την ελληνική κυβέρνηση και τον Έλληνα πρωθυπουργό, τώρα επιχειρεί άλλου είδους τακτική.
Δεν έπιασε η προηγούμενη, ούτε αυτή θα πιάσει.
Κάνει τα πάντα προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ακραίες προτάσεις που προσπαθεί να επιβάλλει στην Ευρώπη, όλα αυτά τα χρόνια» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Σπίρτζης.
«Πιστεύω και θέλω να ελπίζω ότι η Ευρώπη έχει την ωριμότητα να δει καθαρά τις συνέπειες από τις πολιτικές των κύκλων που υπηρετεί ο Schaeuble.
Πρέπει επιτέλους να τελειώνουμε με τους δογματισμούς της ακραίας νεοφιλελεύθερης παράταξης, πρέπει να τελειώνουμε με τα μη παραγωγικά συμφέροντα της Ευρώπης, πρέπει να μπούμε σε καιρούς παραγωγής και ανάπτυξης και αυτό δεν μπορεί να γίνει μέσα από τη λογική και την πολιτική που έχουν τα στελέχη και τα κόμματα που υπηρετεί ο Schaeuble» υποστήριξε ο κ.Σπίρτζης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης