Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσή Αυγή: Ο Τσίπρας υπέγραψε την υποδούλωση της Ελλάδος μέχρι το 2060

Χρυσή Αυγή: Ο Τσίπρας υπέγραψε την υποδούλωση της Ελλάδος μέχρι το 2060
Το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου έκανε λόγο για υποδούλωση της χώρας «χωρίς καμία απολύτως ελάφρυνση χρέους και με μηδενικές προοπτικές ανάπτυξης της οικονομίας»
Οξύτατη κριτική απέναντι στην κυβέρνηση άσκησε η Χρυσή Αυγή, αναφορικά με τη συμφωνία που επιτεύχθηκε κατά το χθεσινό (15/6) Eurogroup, τονίζοντας ότι ο έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υπέγραψε την υποδούλωση της χώρας μέχρι το 2060.
Μεταξύ άλλων, το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου έκανε λόγο για μία συμφωνία «χωρίς καμία απολύτως ελάφρυσνης χρέους και με μηδενικές προοπτικές ανάπτυξης της οικονομίας», τονίζοντας παράλληλα ότι μόνη λύση αποτελεί «η ανατροπή του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος» καθώς και «μία εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής που θα εκμεταλλευθεί τον εθνικό μας πλούτο προς όφελος των Ελλήνων».
Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:
«Ο Τσίπρας υπέγραψε την υποδούλωση της Ελλάδος μέχρι το 2060 χωρίς καμία απολύτως ελάφρυνση χρέους και με μηδενικές προοπτικές ανάπτυξης της οικονομίας.
Μόνη λύση η ανατροπή του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος και μία εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής που θα εκμεταλλευθεί τον εθνικό μας πλούτο προς όφελος των Ελλήνων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης