Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ προς Μητσοτάκη: Όντως, μας χωρίζει Άβυσσος – Να δοθούν εξηγήσεις για τον Μηταράκη

ΣΥΡΙΖΑ προς Μητσοτάκη: Όντως, μας χωρίζει Άβυσσος – Να δοθούν εξηγήσεις για τον Μηταράκη
«Μας αποκάλυψε ότι την ώρα που η κυβέρνηση κάνει προσλήψεις στην Παιδεία και την Υγεία, ο ίδιος δεσμεύεται να δώσει τη χαριστική βολή στο κοινωνικό κράτος»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης «για μία ακόμη φορά δεν κατάφερε να το κρύψει», «μας αποκάλυψε ότι το όραμα του για τη δημόσια Υγεία είναι να την παραδώσει στα ιδιωτικά συμφέροντα», απαντά στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του Alpha.
«Μας αποκάλυψε ότι την ώρα που η κυβέρνηση κάνει προσλήψεις στην Παιδεία και την Υγεία, ο ίδιος δεσμεύεται να δώσει τη χαριστική βολή στο κοινωνικό κράτος.
Μας αποκάλυψε ότι, αφού επί δεκαετίες το κόμμα του και το ΠΑΣΟΚ λεηλάτησαν την κοινωνική ασφάλιση, τώρα εμφανίζεται ως τηλεοπτικός πλασιέ της ιδιωτικής ασφάλισης.
Μας αποκάλυψε ότι μετά τη συνάντησή του με εργαζόμενους από τον κλάδο των ταχυμεταφορών κατέληξε στο συμπέρασμα ότι στον ιδιωτικό τομέα τα συμφέροντα των εργαζομένων και της εργοδοσίας τέμνονται», αναφέρει το κυβερνών κόμμα, υπογραμμίζοντας πως αυτή η αντίληψη για την εργασία και τους εργαζομένους τον οδήγησε προφανώς να μην πει κουβέντα για τον καταδικασθέντα για εργατικές παραβάσεις κ. Μηταράκη, αναπληρωτή τομεάρχη Εργασιακών της Νέας Δημοκρατίας!
«Ωστόσο, οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι με τον κ. Μητσοτάκη συμφωνούμε σε ένα πράγμα: Εκφράζουμε δύο διαφορετικούς κόσμους.
Όντως, μας χωρίζει Άβυσσος», καταλήγει η ανακοίνωση.
Σε έταρη ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως η υπόθεση της καταδίκης του αναπληρωτή Τομεάρχη Εργασίας και Βουλευτή της Ν.Δ. κ. Ν. Μηταράκη για παραβιάσεις της εργατικής νομοθεσίας στο διάστημα 2011-2015, δείχνει έμπρακτα πώς εννοεί τα εργασιακά δικαιώματα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης: ως «ιδεοληψίες», όπως άλλωστε έχει δηλώσει και ο κ. Μητσοτάκης.
«Ο κ. Μηταράκης οφείλει, τουλάχιστον, να δώσει άμεσα εξηγήσεις για τη συγκεκριμένη υπόθεση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης