Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζανακόπουλος: Τον Αύγουστο του 2018 η Ελλάδα θα βγει από τα μνημόνια

Τζανακόπουλος: Τον Αύγουστο του 2018 η Ελλάδα θα βγει από τα μνημόνια
Η κυβέρνηση θέλει να αποδεκτεί το αίτημα της ΝΔ για προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή σχετικά με τη συμφωνία στο Eurogroup
Την πεποίθηση της κυβέρνησης ότι «τον Αύγουστο του 2018 η Ελλάδα θα βγει από τα μνημόνια» εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος.
Σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό σταθμό Skai ο κ Τζανακόπουλος τόνισε ότι «πρόθεση της κυβέρνησης είναι να αποδεκτεί το αίτημα της Νέας Δημοκρατίας για προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή σχετικά με τη συμφωνία στο Eurogroup».
Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις του Εurogroup της Πέμπτης (15/6) ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε ότι «τους επόμενους μήνες θα έχουν γίνει τόσα πολλά που θα γίνει σαφές σε όλους ότι τον Αύγουστο του 2018 «θα έχουμε βγει από τα μνημόνια».
«Εμείς δεν θα κάνουμε αυτά που έκανε η προηγούμενη συγκυβέρνηση όταν απέρριπτε αιτήματα της αντιπολίτευσης.
Δεν θα μπορούσαμε να μην αποδεχτούμε το αίτημα, αυτά τα έκαναν εκείνοι» τόνισε.
Διέψευσε ωστόσο τα σενάρια περί ανασχηματισμό, τα διέψευσε τονίζοντας πως κατά την εκτίμησή του δεν υφίσταται λόγος και δεν υπάρχει κανένα ζήτημα.
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών W. Schaeuble για τις σχέσεις του Πρωθυπουργού με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο τις χαρακτήρισε πολιτική απρέπεια αποδίδοντάς τη σε προσπάθεια να εξάγει πολιτική κρίση.
«Δεν υπάρχει απολύτως κανένα θέμα με τον υπουργό Οικονομικών, έχει κάνει εξαιρετική δουλειά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης