Τελευταία Νέα
Πολιτική

Για απραξία και ανικανότητα στον τουριστικό τομέα κατηγορεί την κυβέρνηση η ΝΔ

tags :
Για απραξία και ανικανότητα στον τουριστικό τομέα κατηγορεί την κυβέρνηση η ΝΔ
«Η κυβέρνηση, με την απραξία της, δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στο νευραλγικό τομέα της οικονομίας μας, τον τουρισμό»
 Για απραξία στον τουριστικό τομέα και δη στην περιοχή της Κρήτης κατηγορεί την κυβέρνηση ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης κάνοντας λόγομίλησε για «κυβερνητική ανικανότητα που οδηγεί σε συσσώρευση των προβλημάτων στη λειτουργία του «Ν. Καζαντζάκης».
«Οι απαράδεκτες εικόνες, με τις οποίες έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι χιλιάδες ταξιδιώτες στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Κρήτης πλήττουν άμεσα το κύρος του νησιού μας ως ένα κορυφαίο τουριστικό προορισμό διεθνώς», υποστήριξε.
Ακόμη επεσήμανε πως «εξαιτίας της κυβερνητικής ολιγωρίας, εικόνες «απείρου κάλους» αποτελούν πλέον καθημερινότητα στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.
Εικόνες που δεν ανταποκρίνονται στο υψηλής ποιότητας τουριστικό προϊόν που προσφέρει η Κρήτη και υπονομεύουν τις προσπάθειες όλων όσοι ασχολούνται με τον τουρισμό παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, ενώ κάλεσε την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της.
«Η κυβέρνηση, με την απραξία της, δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στο νευραλγικό τομέα της οικονομίας μας, τον τουρισμό», ανέφερε από το Ηράκλειο επίσης, ο τομεάρχης Τουρισμού της ΝΔ -βουλευτής Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας που επισκέφτηκε το τοπικό αεροδρόμιο και την Χερσόνησο με στελέχη του κόμματος.
Κατά την επίσκεψη στο αεροδρόμιο συζήτησαν με τον αερολιμενάρχη και το προσωπικό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το αεροδρόμιο, ιδίως, την τουριστική περίοδο. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης