Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας: Ο λαός δεν πιστεύει πλέον το χιλιοειπωμένο παραμύθι που επαναλαμβάνει ο Τσίπρας

Κουτσούμπας: Ο λαός δεν πιστεύει πλέον το χιλιοειπωμένο παραμύθι που επαναλαμβάνει ο Τσίπρας
Τι δήλωσε  από την Πάτρα ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας
«Ο ελληνικός λαός δεν πιστεύει πλέον αυτό το χιλιοειπωμένο παραμύθι, που επαναλαμβάνει ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του, ότι οι θυσίες που έκανε επιτέλους πιάνουν τόπο, ότι θα υπάρξει ανάπτυξη και θα είναι και σε όφελός του», ανέφερε σε δήλωσή του από την Πάτρα ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας.
Όπως τόνισε «οι τεράστιες θυσίες που έκανε, κάνει και θα συνεχίσει να κάνει ο ελληνικός λαός, ουσιαστικά με τις πολιτικές όλων των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων, είναι για τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου, λίγων μονοπωλιακών ομίλων.
Αυτή είναι η ουσία και ο λαός μας είναι γονατισμένος, ματώνει και θα συνεχίσει να ματώνει με τα μνημόνια διαρκείας και τα νέα μέτρα που έρχονται».
Για την πρωτοβουλία του Δήμου Πάτρας για την πορεία για την ανεργία, ο κ. Κουτσούμπας μίλησε για συνέχεια της περσινής μεγάλης πορείας στην Αθήνα, προσθέτοντας πως «είναι ένας δυναμικός τρόπος και για να ενημερωθεί ο λαός, αλλά κυρίως να σταλεί μήνυμα προς τις ηγεσίες, προς την κεντρική εξουσία, την κυβέρνηση αυτού του τόπου, όλους αυτούς δηλαδή στους οποίους οφείλεται η μεγάλη ανεργία και όλα αυτά για τα οποία δεινοπαθεί και ο πατρινός λαός, αλλά και όλος ο λαός της πατρίδας μας, έτσι ώστε να υπάρχουν και μέτρα άμεσα ανακούφισης των ανέργων, επιδόματα κ.λπ. και όχι περικοπές, που έκανε πρόσφατα και η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα και βεβαίως να ανοίξει ο δρόμος για ένα φωτεινό μέλλον, όπου θα υπάρχει μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους και για όλες».
«Αυτό είναι το ζητούμενο κι αυτός ο δρόμος πρέπει να ανοίξει κι αυτός ο δρόμος ανοίγει με τις πρωτοβουλίες και του δήμου Πάτρας και των ταξικών εργατικών σωματείων και άλλων μαζικών φορέων της περιοχής», κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης