Τελευταία Νέα
Πολιτική

Για το Eurogroup ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγούς ο Αλ. Τσίπρας – Σήμερα οι συναντήσεις με Θεοδωράκη, Λεβέντη

Για το Eurogroup ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγούς ο Αλ. Τσίπρας – Σήμερα οι συναντήσεις με Θεοδωράκη, Λεβέντη
Αύριο Τρίτη 20/6 οι συναντήσεις με Μητσοτάκη, Γεννηματά και Κουτσούμπα
Τους πολιτικούς αρχηγούς για τα αποτελέσματα του πρόσφατου Eurogroup αλλά και των τελευταίων εξελίξεων στο Κυπριακό με αφορμή και τη σημερινή επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού στην Αθήνα, B. Yildirim θα ενημερώσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Σήμερα ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί στις 18:00 το απόγευμα με τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη ενώ στις 19:00 θα δει τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντη.
Αύριο στις 11:00 το πρωί είναι προγραμματισμένη η συνάντηση με τον γ.γ. του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα, στις 12:00 θα δει την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά ενώ στις 13:30 θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη.
Οι επαφές του πρωθυπουργού θα ολοκληρωθούν στις 15:00 αύριο Τρίτη 20/6 με την ενημέρωση του προέδρου της Βουλής, Ν. Βούτση.
Κατά τις επαφές αυτές ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για τα αποτελέσματα του Eurogroup και θα τους μεταφέρει την αισιοδοξία του ότι έχει ανοίξει ένας καθαρός δρόμος προκειμένου η Ελλάδα σε έναν χρόνο από σήμερα να βγει από την κρίση και την επιτροπεία.
Την άποψη αυτή δεν συμμερίζονται πάντως τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα οποία κατηγορούν την κυβέρνηση ότι δεν κατάφερε να πάρει τίποτα από αυτά που επεδίωκε πέραν της δόσης και του κλεισίματος της β’ αξιολόγησης, τη στιγμή που έχασε πολύτιμο χρόνο με τις διαπραγματεύσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης