Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκανδαλίδης: Ανίκανη η κυβέρνηση, να φύγει το συντομότερο – Ο τόπος έχει ανάγκη από εκλογές

Σκανδαλίδης: Ανίκανη η κυβέρνηση, να φύγει το συντομότερο – Ο τόπος έχει ανάγκη από εκλογές
Ο Τσίπρας είχε την επιλογή της εθνικής συνεννόησης και του εθνικού μετώπου αλλά δεν το έκανε είπε ο κ.Σκανδαλίδης
Την θέση ότι η κυβέρνηση Τσίπρα είναι ανίκανη και πρέπει να φύγει το συντομότερο δυνατό διατύπωσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Κ. Σκανδαλίδης, ο οποίος υποστήριξε ότι αυτό που έχει ανάγκη ο τόπος είναι οι εκλογές.
«Εξαιτίας της ανικανότητας της κυβέρνησης ο τόπος έχει ανάγκη από εκλογές και όχι επειδή τις ζητάμε εμείς για να τις ζητήσουμε.
Εάν μπορούσε αυτή η Βουλή πραγματικά να βγάλει κάτι άλλο, θα ήταν προτιμότερο από το να γίνουν εκλογές» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Σκανδαλίδης, ο οποίος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι είχε την ευκαιρία να ακολουθήσει τον δρόμο της εθνικής συνεννόησης και του εθνικού μετώπου, που θα έδινε τη μάχη για την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια, αλλά δεν έκανε αυτή την επιλογή.
«Τα πράγματα οδηγήθηκαν εδώ με ευθύνη της κυβέρνησης και άρα αυτό που πρέπει να γίνει είναι να φύγει αυτή η κυβέρνηση όσο γίνεται γρηγορότερα» είπε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Σε ερώτηση γιατί οι σοσιαλιστές και οι σοσιαλδημοκράτες στην Ευρώπη αντιμετωπίζουν με θέρμη τον κ. Τσίπρα και εντός της Ελλάδας η Δημοκρατική Συμπαράταξη είναι σε μετωπική σύγκρουση μαζί του, ο κ. Σκανδαλίδης απάντησε ότι ένα κομμάτι της συμπάθειας προς τον κ.Τσίπρα οφείλεται στις διεθνείς παρεμβάσεις της Φώφης Γεννηματά.
«Είναι άλλο η ενίσχυση της προσπάθειας για να λυθεί το θέμα του χρέους.
Όμως, στο εσωτερικό της χώρας τα πράγματα δεν πάνε καλά, η κυβέρνηση οδήγησε τα πράγματα σε αδιέξοδο, η συμφωνία δεν είναι καλή και για μας υπάρχει ένα τεράστιο θέμα που έχει σχέση με τη διαχείριση της κρίσης από την πλευρά της κυβέρνησης» είπε ο κ.Σκανδαλίδης, ο οποίος ερωτηθείς για το ποιο μπορεί να είναι το επόμενο κυβερνητικό σχήμα, απάντησε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα επιμείνει στην εθνική συνεννόηση.
«Θα επιμείνουμε και μετά τις εκλογές στην εθνική στρατηγική που λέει "κυβέρνηση όλων των ευρωπαϊκών δυνάμεων" για να μπορέσει η χώρα να βγει από τον κυκεώνα.
Αυτό για να γίνει, χρειάζεται μια εθνική συνεννόηση και μια κυβέρνηση ευρύτερης αποδοχής.
Το λέμε, θα το λέμε και ας ψηφίσει ο ελληνικός λαός αυτόν που θέλει να τον κυβερνήσει» είπε ο κ.Σκανδαλίδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης