Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κούλογλου: Υπάρχουν φήμες για ρύθμιση ή για πρωτοβουλία για το χρέος αμέσως μετά τις γερμανικές εκλογές

Κούλογλου: Υπάρχουν φήμες για ρύθμιση ή για πρωτοβουλία για το χρέος αμέσως μετά τις γερμανικές εκλογές
Η εικόνα της Ελλάδας έχει βελτιωθεί πολύ στην Ευρώπη τον τελευταίο χρόνο είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι υπάρχουν πληροφορίες στους πολιτικούς και δημοσιογραφικούς κύκλους ότι αμέσως μετά το τέλος των γερμανικών εκλογών θα υπάρξου κάποιες ρυθμίσεις ή πρωτοβουλίες για το ελληνικό χρέος διατύπωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στ. Κούλογλου.
«Η εικόνα της χώρας μας στην Ευρώπη είχε βελτιωθεί ήδη πολύ τον τελευταίο χρόνο, με πολύ καλή διαπραγμάτευση και από πλευράς Τσακαλώτου.
Τώρα, όλοι περιμένουν, τόσο στις Βρυξέλλες όσο και στο Ευρωκοινοβούλιο όπου το κλίμα είναι πολύ πιο θετικό από ότι στο Eurogroup, όπου κυριαρχεί ο Σόιμπλε, να προχωρήσει αυτή η συμφωνία.
Κυριαρχεί η εντύπωση ότι αμέσως μετά το τέλος των γερμανικών εκλογών θα υπάρξουν και κάποιες ρυθμίσεις ή πρωτοβουλίες για το χρέος.
Δεν λέγεται επισήμως, αλλά κυκλοφορεί στο παρασκήνιο, στους δημοσιογραφικούς και πολιτικούς κύκλους» είπε μιλώντας στο Κόκκινο ο κ.Κούλογλου.
«Σίγουρα η Ελλάδα έπεσε θύμα» των γερμανικών εκλογών.
Προς το παρόν αυτό που γίνεται είναι μία κοροϊδία.
Ο Σόιμπλε με τη Μέρκελ παραπλανούν τους ψηφοφόρους τους, δεν τους λένε την αλήθεια για το ελληνικό πρόβλημα, ότι η χώρα χρειάζεται ένα είδος "κουρέματος" ή αναδιάρθρωσης του χρέους.
Προσπαθούν να κρύψουν το πρόβλημα κάτω από το χαλί με τη λογική ότι έτσι μπορεί να χάσουν ψήφους ή να πιεστούν από την εσωτερική αντιπολίτευση και τους Φιλελεύθερους που δεν θέλουν να ακούν για Ελλάδα.
Γερμανικές εφημερίδες χτες έλεγαν ότι ο Σόιμπλε παραπλανούσε τον γερμανικό λαό» τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης