Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζαβάρας: Επικοινωνιακό τρικ της κυβέρνησης τα περί συνεννόησης – Ασήμαντη η συμφωνία της 15ης Ιουνίου

Τζαβάρας: Επικοινωνιακό τρικ της κυβέρνησης τα περί συνεννόησης – Ασήμαντη η συμφωνία της 15ης Ιουνίου
Είμαστε υποχρεωμένοι να συμβιώσουμε ειρηνικά με την Τουρκία υποστήριξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ
Την θέση ότι οι συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς είναι ένα ακόμα επικοινωνιακό τρικ της κυβέρνησης διότι δεν πέτυχε τίποτα στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κ. Τζαβάρας.
«Η συναίνεση και η συνεννόηση για την κυβέρνηση είναι ένα επικοινωνιακό τρικ, το οποίο χρησιμοποιεί κάθε φορά που βρίσκεται σε αδιέξοδο και κάθε φορά που προσπαθεί να καλύψει κάτι.
Και αυτό που προσπαθεί να καλύψει με την ενημέρωση και με την έκκληση για συνεννόηση προφανώς είναι τα ασήμαντα αποτελέσματα που επέτυχε παρά την ηρωική προσπάθεια που έκανε επί 15 μήνες για τη διαπραγμάτευση και το αποτέλεσμά της, που είναι η συμφωνία της 15ης Ιουνίου» τόνισε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Τζαβάρας.
Αναφερόμενος στην επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού B. Yildirim στην Ελλάδα ο κ.Τζαβάρας είπε ότι «ήταν μια κίνηση που επιχειρεί να λύσει κάποια ζητήματα ή τουλάχιστον να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την συναινετική επίλυση διαφόρων προβλημάτων τα οποία, δυστυχώς, η συγκυρία τόσο των εσωτερικών πραγμάτων της Τουρκίας, όσο και η γενικότερη αστάθεια που υπάρχει στην περιοχή δημιουργούν πολύ μεγάλες και ευαίσθητες πτυχές τις οποίες δεν ξέρω αν αυτή η συνάντηση μπορεί να τις λύσει»
«Θεωρώ όμως ότι είμαστε υποχρεωμένοι να συμβιώσουμε ειρηνικά με την Τουρκία» τόνισε ο κ.Τζαβάρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης