Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά: Μας έχεις βάλει θηλιά – Τσίπρας: Εσείς μας βάλατε στα μνημόνια, εγώ θα σας βγάλω

Γεννηματά: Μας έχεις βάλει θηλιά – Τσίπρας: Εσείς μας βάλατε στα μνημόνια, εγώ θα σας βγάλω
Με εκατέρωθεν αιχμές άρχισε η ενημέρωση του πρωθυπουργού στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στο Μέγαρο Μαξίμου
Με σαφείς εκατέρωθεν αιχμές άρχισε η ενημέρωση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά αναφορικά με τη συμφωνία στο Eurogroup και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό.
Στις δηλώσεις τους μπροστά στις κάμερες, Τσίπρας και Γεννηματά παρά το χαμόγελο τους είχαν μια έντονη στιχομυθία.
«Το γεγονός ότι μας δίνεται ως χώρα κάποιος χρόνος, χωρίς αυτή την πίεση, μία ανάσα να μπορέσουμε να στοχαστούμε το μέλλον της χώρας και τις διαφωνίες μας και τις συμφωνίες μας είναι καλό» είπε ο κ.Τσίπρας αναφερόμενος στη συμφωνία.
«Καλά, δεν ξέρω πόσο ανάσα θα πάρουμε γιατί τη θηλιά στον λαιμό μας την έχεις βάλει.
 Οπότε...», ήταν η απάντηση της κα. Γεννηματά για να πάρει εκ νέου τον λόγο ο πρωθυπουργός λέγοντας: «Εσείς μας βάλατε στα μνημόνια, εγώ θα σας βγάλω» είπε ο κ.Τσίπρας.
«Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, μας έχεις βάλει σε δύο καινούρια μνημόνια, οπότε τώρα δεν έχεις περιθώριο να τα λες αυτά» τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για να λάβει την απάντηση του πρωθυπουργού σε σαφώς χιουμοριστικό πνεύμα: «Θα πάμε μαζί στο Καστελόριζο, θα πάρω και τον Γιώργο μαζί, σε έναν χρόνο».
«Θα σε πάω στη Σύμη για να δεις πώς πραγματικά χτυπά η καρδιά τη ακριτικής Ελλάδας.
Αυτό που είναι βέβαιο Αλέξη μου είναι ότι δεν υπάρχει περιθώριο για άλλες ψεύτικες ελπίδες.
Ο ελληνικός λαός αυτό που ζητάει απ' όλους μας αυτήν τη στιγμή είναι η ειλικρίνεια.
Θέλει να ξέρει πού βρίσκεται, ποιες είναι οι προοπτικές του, τι πραγματικά μπορεί να γίνει για τον κόσμο.
Λοιπόν, δοκιμάστηκαν και τα μεγάλα λόγια και όλα αυτά και οι υποσχέσεις, καταλάβανε όλοι πού βρισκόμαστε, από δω και πέρα είναι τί γίνεται...» είπε η κα.Γεννηματά, για να σημειώσει ο πρωθυπουργός ότι  «από δω και πέρα υπάρχει ένας δρόμος, ο δρόμος της εξόδου από την κρίση».
«Εγώ ετοιμάζω σχέδιο γι' αυτό, οπότε θα μου πεις κι εσύ τι έχεις στο μυαλό σου», είπε η κα. Γεννηματά, με τον πρωθυπουργό να της απαντά ότι θα της πει με μεγάλη προσοχή.
«Άλλωστε με έχεις καλέσει και στο συνέδριο», ανέφερε ο κ. Τσίπρας.
«Βεβαίως, θα έρθεις;», ρώτησε η κα. Γεννηματά, με τον πρωθυπουργό να το αφήνει ανοικτό, ανάλογα με τις υποχρεώσεις που θα έχει στο τέλος του μήνα, οπότε και πραγματοποιείται το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης