Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Δεν χρειάζεται απογοήτευση για τη συγκέντρωση των Παραιτηθείτε – Η κυβέρνηση δεν θα μείνει για πάντα

Γεωργιάδης: Δεν χρειάζεται απογοήτευση για τη συγκέντρωση των Παραιτηθείτε – Η κυβέρνηση δεν θα μείνει για πάντα
Όταν ο Κυριάκος δώσει το σύνθημα θα δείτε τι έχει να γίνει υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ
Την θέση πως δεν χρειάζεται να υπάρχει απογοήτευση για την χθεσινή συγκέντρωση των Παραιτηθείτε διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος υποστήριξε πως η σημερινή κυβέρνηση δεν θα μείνει για πάντα.
Στην ανάρτηση του στο Facebook ο κ.Γεωργιάδης αφού δίνει τα συγχαρητήρια του στους διοργανωτές, είπε πως και αυτός θα ήθελε να υπάρχουν 1 εκατομμύρια άνθρωποι στο Σύνταγμα αλλά συνέστησε ρελιασμό.
«Ας είμαστε ρεαλιστές, μια ομάδα ανθρώπων χωρίς κανένα κόμμα, δηλαδή οργανωμένο μηχανισμό, σε μια στιγμή χωρίς ουσιαστικό διακύβευμα και μέσα στο καλοκαίρι μάζεψαν μερικές χιλιάδες.
Λίγες προφανώς 3.000-5.000, αλλά όχι και τόσο λίγες τελικά.
Χωρίς κεντρικό ομιλητή, χωρίς επαγγελματίες άρα και έμπειρους διαδηλωτές αλλά με καθημερινούς ανθρώπους που ήθελαν να δώσουν και έδωσαν το παρών» υπογράμμισε ο κ.Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι δεν χρειάζεται απογοήτευση.
«Η κυβέρνηση δεν θα πέσει τόσο εύκολα όσοι κάποιοι νομίζουν αλλά ούτε θα μείνει για πάντα όπως νομίζουν κάποιοι άλλοι.
Τέλος κρατήστε την όρεξή σας για την ημέρα που θα έχει έρθει η ώρα για μια πραγματικά μεγάλη Συγκέντρωση.
Θα είναι η μέρα που ο Επόμενος Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όχι απλώς ως Πρόεδρος της ΝΔ αλλά ως ο ηγέτης της μοναδικής μας ελπίδας για το μέλλον, ως ηγέτης όλων των Ελλήνων, θα μας το ζητήσει και τότε θα μετρηθούμε και θα κοπούν τα γελάκια των Συριζαίων....
Μην ακούσω τότε από κανέναν ότι δεν θέλουν κόμματα κλπ διότι σήμερα πολλοί κατάλαβαν ότι η ΝΔ ειδικά χρειάζεται για να οργανωθεί κάτι πραγματικά μεγάλο, διότι έτσι δουλεύουν οι Κοινοβουλευτικές Δημοκρατίες δια των κομμάτων» είπε ο κ.Γεωργιάδης, επισημαίνοντας στο υστερόγραφο του:
«Να θυμάστε ότι όλοι αυτοί που σας ειρωνεύονται σήμερα από τον ΣΥΡΙΖΑ, επί δεκαετίες πήγαιναν σε συγκεντρώσεις των 200 άντε 500 ατόμων.
Δεν σταμάτησαν και δεν απογοητεύτηκαν όμως.
Εδώ μιλάμε για τις ζωές μας και για τις ζωές των παιδιών μας και όταν ο Κυριάκος δώσει θα δείτε Τι έχει να γίνει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης