Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσιάρας: Προσχηματική η προσπάθεια της κυβέρνησης για συνεννόηση – Αδύναμος ο Τσίπρας

tags :
Τσιάρας: Προσχηματική η προσπάθεια της κυβέρνησης για συνεννόηση – Αδύναμος ο Τσίπρας
Η ΝΔ έχει αποδείξει ότι είναι παρούσα για τα μεγάλα εθνικά ζητήματα είπε ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ
Για προσχηματική προσπάθεια της κυβέρνησης όσον αφορά τη συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων με αφορμή τις συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς έκανε λόγο ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Κ. Τσιάρας.
«Εμείς είμαστε εδώ για τα μεγάλα εθνικά ζητήματα, η ΝΔ το έχει αποδείξει.
Η ΝΔ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να δηλώνει το "παρών" σε μια εθνική προσπάθεια που ενδεχομένως θα δώσει την ευκαιρία στην πατρίδα μας να βγει μπροστά και να ξεφύγει κυρίως όσον αφορά εθνικά ζητήματα.
Ωστόσο, το να δώσει χείρα βοηθείας σε αυτή την κυβέρνηση που έχει διχάσει την ελληνική κοινωνία τα τελευταία 2,5 χρόνια, η οποία δείχνει ότι όλη η προσπάθεια επικεντρώνεται στο πώς τα στελέχη της θα παραμείνουν στους βουλευτικούς θώκους ή τα βουλευτικά έδρανα δεν συνάδει με μια επιλογή που είναι εθνική και μπορεί να μας βγάλει μπροστά.
Το να ζητεί ο πρωθυπουργός αυτή τη γενικότερη συναίνεση, στην πραγματικότητα αναδεικνύει τη σοβαρή δική του αδυναμία να υλοποιήσει μια πολιτική που θα μπορούσε να βγάλει τη χώρα από αυτό το μεγάλο οικονομικό αδιέξοδο» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Τσιάρας.
Αφού επανέλαβε το αίτημα της ΝΔ για εκλογές είπε ότι οι προτάσεις που διατυπώνει ο Κ. Μητσοτάκης είναι «μονόδρομος για να βγει η χώρα μας από αυτή τη μεγάλη οικονομική κρίση», ενώ υπογράμμισε ότι ο πρωθυπουργός αποδείχθηκε με τη συμφωνία του Eurogroup της 15ης Ιουνίου πολύ κατώτερος των προσδοκιών και των στόχων που ο ίδιος είχε θέσει.
«Όταν για τα επόμενα πέντε χρόνια έχει δεσμευτεί για πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% και μέχρι το 2060 για πρωτογενή πλεονάσματα που θα ξεπερνούν το 2% αντιλαμβάνεστε ότι αυτό από μόνο του δημιουργεί συνθήκες σοβαρής αδυναμίας ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας» είπε ο κ.Τσιάρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης