Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δεν αποκλείει πρόταση μομφής κατά του Πάνου Καμμένου ο Γεωργιάδης (ΝΔ)

Δεν αποκλείει πρόταση μομφής κατά του Πάνου Καμμένου ο Γεωργιάδης (ΝΔ)
Ο κ. Γεωργιάδης διερωτήθηκε μάλιστα για το ρόλο του υπουργού Δικαιοσύνης στην όλη υπόθεση, τονίζοντας πως έχει εντυπωσιαστεί από τη σπουδή που έχει επιδείξει ο Σταύρος Κοντονής στην υπεράσπιση του κ. Καμμένου
Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο πρότασης μομφής κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφορικά με τις τηλεφωνικές του συνομιλίες με τον ισοβίτη Ευθύμιο Γιανουσσάκη, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση του Noor 1. 
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο Αδ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι «είναι τόσο μεγάλες οι αποκαλύψεις και συγκλονιστικά αυτά που ακούμε που δημιουργήσουν αναμφίβολα μεγάλα πολιτικά γεγονότα», είπε ο κ. Γεωργιάδης, εκτιμώντας μάλιστα πως η υπόθεση «δεν θα καταλήξει καλά» για τον κ. Καμμένο.
Εκτίμησε πως ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποχρεωθούν να «καλύψουν» τον υπουργό Άμυνας, όμως εάν στο τέλος αποδειχτεί ότι ο κ. Καμμένος έχει διαπράξει παρανομία, τότε ο ίδιος ο πρωθυπουργός θα πρέπει να είναι υπόλογος στη Δικαιοσύνη για συγκάλυψη.
Ο κ. Γεωργιάδης διερωτήθηκε μάλιστα για το ρόλο του υπουργού Δικαιοσύνης στην όλη υπόθεση, τονίζοντας πως έχει εντυπωσιαστεί από τη σπουδή που έχει επιδείξει ο Σταύρος Κοντονής στην υπεράσπιση του κ. Καμμένου.
«Να είναι πιο προσεκτικός ο υπουργός Δικαιοσύνης από δω και εμπρός», είχε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης