Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αντιπροσωπεία της Οικονομικής και Νομισματικής Επιτροπής του ΕΚ στην Αθήνα, στις 26-27 Ιουνίου 2017

Αντιπροσωπεία της Οικονομικής και Νομισματικής Επιτροπής του ΕΚ στην Αθήνα, στις 26-27 Ιουνίου 2017
Θα συμμετέχουν από ελληνικής πλευράς, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης καθώς και οι ευρωβουλευτές Εύα Καϊλή και Γιώργος Κύρτσος
Πολυμελής αντιπροσωπεία της Οικονομικής και Νομισματικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στην Αθήνα, στις 26-27 Ιουνίου 2017.
Οι ευρωβουλευτές θα πραγματοποιήσουν σειρά επαφών με στελέχη της Ελληνικής κυβέρνησης, εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων, καθώς και με τη Βουλή των Ελλήνων και θα γίνουν δεκτοί από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη.
Στην αποστολή θα συμμετέχουν από ελληνικής πλευράς, ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης καθώς και οι ευρωβουλευτές Εύα Καϊλή και Γιώργος Κύρτσος.
Μετά την ολοκλήρωση της αποστολής ο Πρόεδρος της επιτροπής Roberto Gualtieri (Ιταλός - Σοσιαλιστές), θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 27 Ιουνίου 2017 και ώρα 13.45 στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, Αμαλίας 8 - Σύνταγμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης