Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης: Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδας είναι η φυγή των νέων στο εξωτερικό

Μητσοτάκης: Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδας είναι η φυγή των νέων στο εξωτερικό
«Βασική μου προτεραιότητα, να γυρίσουν αυτά τα παιδιά και πάλι πίσω στην πατρίδα μας, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ
Στο ζήτημα της μετανάστευσης των νέων Ελλήνων στο εξωτερικό αναφέρθηκε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που, δυστυχώς, δημιούργησε η κρίση των τελευταίων ετών, με τεράστιο οικονομικό και κοινωνικό κόστος για την πατρίδα μας, αλλά και για τα ίδια τα παιδιά και τις οικογένειές τους», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος έδωσε το παρών στο 37ο αντάμωμα Σαρακατσαναίων στη Θεσσαλία.
Ο πρόεδρος της ΝΔ έθεσε ως κυβερνητικό του στόχο την επιστροφή των παιδιών αυτών στην Ελλάδα μετά από την επικράτησή του στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.
«Βασική μου προτεραιότητα, να γυρίσουν αυτά τα παιδιά και πάλι πίσω στην πατρίδα μας.
Αλλά αυτό θα γίνει μόνο αν φέρουμε επενδύσεις, εάν δημιουργήσουμε νέες δουλειές, καλές δουλειές, να κρατήσουμε εδώ τους νέους που αναζητούν το δρόμο τους και να φέρουμε πίσω αυτούς που έφυγαν στα χρόνια της κρίσης», είπε ο κ. Μητσοτάκης.
«Χρειαζόμαστε θέληση και πείσμα για να ξεπεράσουμε την κρίση και να ξανασταθούμε όλοι μαζί ενωμένοι, δυνατοί και υπερήφανοι», επισήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ, τονίζοντας πως «χρειαζόμαστε ενότητα στηριγμένη στην αλήθεια και την αξιοπιστία, όχι σε ψέματα και όχι σε αυταπάτες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης