Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης: Η ΝΔ ξέρει πώς να φέρει δουλειές – Σύντομα η Ελλάδα θα έχει μια κυβέρνηση πιο φιλική στις επενδύσεις

Μητσοτάκης: Η ΝΔ ξέρει πώς να φέρει δουλειές – Σύντομα η Ελλάδα θα έχει μια κυβέρνηση πιο φιλική στις επενδύσεις
Πρέπει να δώσουμε προοπτική ανάπτυξης που μπορεί να έρθει μόνο μέσα από επενδύσεις, δεν έρχεται αυτόματα η ανάπτυξη είπε ο κ.Μητσοτάκης
Την θέση ότι η Ελλάδα σύντομα θα έχει μια κυβέρνηση πιο φιλική στις επενδύσεις διατύπωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Λάρισα στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Θεσσαλία.
«Εμείς ξέρουμε και θα φέρουμε δουλειές.
Αυτοί που μας κυβερνούν ούτε ξέρουν πως να το κάνουν ούτε θέλουν να το κάνουν» είπε ο κ.Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι από το 2014 χάθηκαν 30 δισ. ευρώ από το ΑΕΠ της Ελλάδας ενώ χαρακτήρισε ανίκανη τη σημερινή κυβέρνηση να φέρει πραγματική ανάπτυξη, που να τη νιώσουν οι πολίτες.
«Ανάπτυξη του 1% με 1,5%, κυρίως λόγω τουρισμού, δεν είναι ανάπτυξη που θα την αισθανθείτε.
Η Ελλάδα θα έχει σύντομα μια κυβέρνηση πιο φιλική στις επενδύσεις και αυτό το ξέρουν όλοι όσοι θέλουν σήμερα να επενδύσουν στη χώρα.
Πρέπει να δώσουμε προοπτική ανάπτυξης, που μπορεί να έρθει μόνο μέσα από επενδύσεις.
Δεν έρχεται αυτόματα η ανάπτυξη.
Εμείς δεν υπονομεύουμε καμία αναπτυξιακή προσπάθεια.
Πάντα λέω στο εξωτερικό ότι στόχος μου είναι να έρθουν επενδύσεις στην Ελλάδα» τόνισε ο κ.Μητσοτάκης, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα θέματα της Παιδείας, εκφράζοντας την αντίθεση του στο νόμου Γαβρόγλου αλλά και στην πρόθεση της κυβέρνησης να καταργήσει τις πανελλήνιες, επισημαίνοντας ότι έχει ταχθεί υπέρ των ιδιωτικών πανεπιστημίων, αν και υποστήριξε πως μέλημα του είναι να φτιάξει το δημόσιο πανεπιστήμιο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης