Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τί απαντά ο Καμμένος για τον ισοβίτη - Κατηγορεί την οικογένεια Μητσοτάκη για σχέσεις με τον Μαρινάκη

Τί απαντά ο Καμμένος για τον ισοβίτη - Κατηγορεί την οικογένεια Μητσοτάκη για σχέσεις με τον Μαρινάκη
Όπως υποστήριξε, η υπόθεση έχει να κάνει και με την ασφάλεια της χώρας, αφού στην υπόθεση εμπλέκονται Τούρκοι έμποροι ναρκωτικών
«Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έρχεται να υπερασπιστεί σήμερα έναν επιχειρηματία που εμπλέκεται σε διάφορες υποθέσεις που ερευνά η δικαιοσύνη», ανέφερε, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του Άδωνι Γεωργιάδη, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.
Ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι η υπόθεση του Noor One αφορά διακίνηση ναρκωτικών τριών τόνων, και πιθανώς και το πετρέλαιο που θα έφερνε θα ήταν το αντάλλαγμα για τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας.
Όπως υποστήριξε, η υπόθεση έχει να κάνει και με την ασφάλεια της χώρας, αφού στην υπόθεση εμπλέκονται Τούρκοι έμποροι ναρκωτικών, συνεπώς είναι υπόθεση που αφορά την ιδιότητά του ως υπουργού Εθνικής Άμυνας.
Πρόσθεσε ότι υπάρχει μία ξεκάθαρη υποστήριξη από τη ΝΔ, ενός υπόπτου, ενός εμπλεκόμενου σε τέσσερις υποθέσεις, τον οποίο μάλιστα ο κ. Γιαννουσάκης έχει κατονομάσει.
 Προηγήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος κάλεσε τον υπουργό Άμυνας να απαντήσει με ποια αρμοδιότητα επικοινώνησε με τον κ. Γιαννουσάκη, τι του είπε και αν συνομίλησε και με τον Χριστοφορίδη.
Ο κ. Καμμένος, για τη συνομιλία του με τον ισοβίτη, ανέφερε ότι ο κ. Γιαννουσάκης φοβόταν για τη ζωή του, μήπως «φαγωθεί» όπως και οι υπόλοιποι μάρτυρες κατηγορίας αν θα αποκάλυπτε όσα ήξερε για την υπόθεση.
Όπως τόνισε ο ο κ. Καμμένος είναι "καθήκον μου να προστατέψω τον μάρτυρα όταν αποκαλύπτει πρόσωπα όσο ψηλά κι αν είναι".
Παράλληλα πρόσθεσε ότι "βοά η κοινωνία για τις σχέσεις Μαρινάκη με την οικογένεια Μητσοτάκη".
Επίσης επιτέθηκς στον κ. Γεωργιάδη αναφέροντας ότι "¨΄αξιος ο μισθός σας κ. Γεωργιάδη. Θα σας κλείσουν σίγουρα πολλές συνεντεύξεις στα μέσα που έχει ο κ. Μαρινάκης".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης