Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης (ΥΠΕΣ): Με εντολή Μητσοτάκη συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Σκουρλέτης (ΥΠΕΣ): Με εντολή Μητσοτάκη συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ
Λίγο νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως οι συνδικαλιστές της Ν.Δ. άλλαξαν στάση και ενώ ήταν «κατά» της απεργίας σήμερα ψήφισαν «λευκό», προκειμένου να μην ανασταλεί η κινητοποίηση των εργαζομένων
Στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ρίχνει το φταίξιμο για την απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ να συνεχίσει τις κινητοποιήσεις της μέχρι την Πέμπτη (29 Ιουνίου 2017), ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης.
«Με εντολή Μητσοτάκη η ΔΑΚΕ υποστήριξε τη συνέχιση των κινητοποιήσεων με σκοπό τη προώθηση επιχειρηματικών συμφερόντων στη καθαριότητα», έγραψε στο Twitter ο κ. Σκουρλέτης.
Λίγο νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως οι συνδικαλιστές της Ν.Δ. άλλαξαν στάση και ενώ ήταν «κατά» της απεργίας σήμερα ψήφισαν «λευκό», προκειμένου να μην ανασταλεί η κινητοποίηση των εργαζομένων:
«Ο κ. Μητσοτάκης, μέσω της ΔΑΚΕ, επενδύει πολιτικά στα σκουπίδια και επικροτεί τη μετατροπή της χώρας σε σκουπιδότοπο εν μέσω καύσωνα, αδιαφορώντας για τη δημόσια υγεία.
Η ΝΔ και ο Αντιπρόεδρός της, Άδωνις Γεωργιάδης, ομολογούν με θράσος πως θέλουν ιδιώτες εργολάβους στην αποκομιδή των σκουπιδιών, ταυτιζόμενοι πλήρως με επιχειρηματικά συμφέροντα.
Όλοι, πλέον, γνωρίζουν ότι οι λέξεις "ΝΔ" και "εργολάβοι" ταυτίζονται».

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης