Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γκιουλέκας: Απόλυτη η ευθύνη της κυβέρνησης για τους συμβασιούχους – Τους έταζε μονιμοποιήσεις

Γκιουλέκας: Απόλυτη η ευθύνη της κυβέρνησης για τους συμβασιούχους – Τους έταζε μονιμοποιήσεις
Για άλλη μια φορά ο Τσίπρας ψάχνει εξιλαστήριο θύμα και κατηγορεί για τα λάθη του τη ΝΔ είπε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση πως η κυβέρνηση φέρει την απόλυτη ευθύνη για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τους συμβασιούχους στην καθαριότητα των δήμων και με τη μη αποκομιδή των απορριμμάτων διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Γκιουλέκας.
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο κ.Γκιουλέκας υποστήριξε ότι η κυβέρνηση ήταν αυτή που έταζε διορισμούς και μονιμοποιήσεις στους συμβασιούχους, κόντρα στους νόμους και στο Σύνταγμα.
«Δυόμιση χρόνια κυβερνούν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Δυόμιση χρόνια πρωθυπουργός είναι ο Αλέξης Τσίπρας.
Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν αυτός που υποσχόταν και ανανέωνε συνεχώς συμβάσεις κόντρα στους νόμους και το Σύνταγμα, όταν εμείς, ως αξιωματική αντιπολίτευση, προειδοποιούσαμε και λέγαμε να μην εμπαίζει αυτούς τους ανθρώπους.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δυόμιση χρόνια δεν έκανε τίποτα και σήμερα κλαίει ως μωρή παρθένος!
Όταν εμείς ρωτούσαμε που θα οδηγηθεί αυτή η κατάσταση, πως θα πληρωθούν αυτοί οι άνθρωποι, οι κυβερνώντες τους έκλειναν το μάτι και τους έλεγαν να μην στεναχωριούνται...
Σήμερα, η κυβέρνηση σήκωσε τα χέρια!
Φτάσαμε στο σημείο αυτοί οι άνθρωποι και οι οικογένειές τους να εμπαίζονται, όχι μόνο για το τι μέλλει γενέσθαι, αλλά ακόμη και για το εάν θα πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους» είπε ο κ.Γκιουλέκας, επισημαίνοντας πως η ΝΔ κατέθεσε τροπολογία για να καταβληθούν τα δεδουλευμένα των συμβασιούχων.
«Για ακόμη μία φορά βλέπουμε την κυβέρνηση να μέμφεται την αξιωματική αντιπολίτευση για τα λάθη της ίδιας της κυβέρνησης.
Για άλλη μια φορά ο Αλέξης Τσίπρας ψάχνει εξιλαστήριο θύμα και κατηγορεί για τα λάθη του τη Νέα Δημοκρατία!
Ο μόνος υπαίτιος, όμως, για τη σημερινή κατάσταση είναι ο ίδιος και οι συνοδοιπόροι του στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» τόνισε ο κ.Γκιουλέκας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης