Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βορίδης (ΝΔ): Απαραίτητη η πολιτική αλλαγή – Η Ελλάδα στα χέρια του Τσίπρα χάνει χρόνο

Βορίδης (ΝΔ): Απαραίτητη η πολιτική αλλαγή – Η Ελλάδα στα χέρια του Τσίπρα χάνει χρόνο
"H κυβέρνηση αυτή εγκλωβίζει τον ελληνικό λαό σε έναν αδιέξοδο δρόμο", ανέφερε ο τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ, Μ. Βορίδης
Απαραίτητη χαρακτηρίζει την πολιτική αλλαγή ο βουλευτής και τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ, Μάκης Βορίδης σε συνέντευξή του στη "Real News", σημειώνοντας ότι «ο κ. Τσίπρας πολιτικό χρόνο έχει, η Ελλάδα όμως στα χέρια του κ. Τσίπρα χάνει χρόνο».
Χαρακτηρίζει ως ανίκανη την κυβέρνηση, ενώ με αφορμή την αυριανή προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή για τη συμφωνία, τονίζει πως η ΝΔ επιδιώκει «να αναδειχθεί η καθολική αποτυχία, για μια ακόμη φορά, της διαπραγμάτευσης στα χέρια της κυβέρνησης», όπως επίσης και το «πώς η κυβέρνηση αυτή εγκλωβίζει τον ελληνικό λαό σε έναν αδιέξοδο δρόμο».
«Να φανεί για μια ακόμη φορά, πόσο ανίκανη, αδιόρθωτη και καταστροφική είναι η κυβέρνηση της Αριστεράς», όπως ανέφερε ο κ. Βορίδης.
Αναφορικά με τις δημοσκοπήσεις υποστηρίζει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Τσίπρας και η κυβέρνησή του έχουν απολέσει την εμπιστοσύνη του λαού».
Κληθείς να απαντήσει αν η ΝΔ θα κάνει πρόταση μομφής στον Πάνο Καμμένο, ο κ. Βορίδης σημειώνει ότι «δεν έχουν δοθεί απαντήσεις» για τα ζητήματα που έχει θέσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με τη συνομιλία με τον ισοβίτη, «είναι τεράστιο θέμα, χρήζει περαιτέρω διερευνήσεως».
Τονίζει δε, πως «ο κ. Τσίπρας, προκειμένου να μην καταρρεύσει η κυβέρνηση του, έχει ήδη αναλάβει βαρύ πολιτικό κόστος, καλύπτοντας τον κ. Καμμένο».
Αναφορικά με το εάν θα μπορούσαν να αλλάξουν τα δεδομένα, αν γινόταν αποδεκτή από την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ η πρόσκληση Τσίπρα, αναφέρει «δεν ξέρω τι θα μπορούσε να γίνει, ξέρω τι έγινε.
Απερρίφθη και μάλιστα άνευ επαίνων».
Τέλος, σχετικά με την  αντιπαράθεση για τα απορρίμματα και τους συμβασιούχους, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «κοροϊδεύουν τους εργαζομένους», «τους ενδιαφέρει η δημιουργία κομματικού στρατού που θα πληρώνεται από τους δημότες».
Για τις κατηγορίες της κυβέρνησης προς τη ΝΔ ότι επιδιώκει να δώσει τα απορρίμματα στους ιδιώτες,  μεταξύ άλλων απαντά πως «ο νόμος, έτσι όπως ισχύει σήμερα, προβλέπει τη δυνατότητα να ανατεθούν οι υπηρεσίες καθαριότητας σε ιδιώτες».
Κατά τον ίδιο, η ΝΔ είπε «να αποφασίσουν οι δήμοι, εξαντλώντας όλες τις θεσμικές δυνατότητες που τους παρέχει ο νόμος, για το πώς θα διασφαλίσουν με τον καλύτερο και φθηνότερο τρόπο την αποκομιδή των απορριμμάτων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης