Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσιάρας (ΝΔ): Ζητάμε εκλογές γιατί βυθιζόμαστε σε όλο και μεγαλύτερη ύφεση που φέρνει επιπλέον μέτρα

tags :
Τσιάρας (ΝΔ): Ζητάμε εκλογές γιατί βυθιζόμαστε σε όλο και μεγαλύτερη ύφεση που φέρνει επιπλέον μέτρα
Σοβαρές μεταρρυθμίσεις και στήριξη των επενδύσεων για να έρθει η ανάπτυξη είπε ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ
Την θέση ότι η ΝΔ ζητά να γίνουν εκλογές γιατί η χώρα βυθίζεται σε όλο και μεγαλύτερη ύφεση με επιπλέον μέτρα διατύπωσε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Κ. Τσιάρας.
«Οι ίδιες οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν το πόσο ορθό ήταν να ζητάει εκλογές εδώ και τόσο καιρό η ΝΔ» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Τσιάρας, ο οποίος έκανε λόγο για σοβαρή αδυναμία της κυβέρνησης να οδηγήσει τη χώρα σε έναν πραγματικό δρόμο ανάπτυξης.
«Η συνταγή για την ανάπτυξη είναι μια.
Θέλει σοβαρές μεταρρυθμίσεις στο επίπεδο του κράτους, θέλει στήριξη των επενδύσεων της επιχειρηματικότητας για να υπάρχει πραγματική ανάπτυξη.
Ο φαύλος κύκλος της ύφεσης δεν πρόκειται να σπάσει, αν δεν υπάρχει πραγματική ανάπτυξη μέσω της άνθισης του ιδιωτικού τομέα, μέσω της προσέλκυσης των επενδύσεων.
Μόνο με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, εκατοντάδων χιλιάδων πραγματικών θέσεων εργασίας θα μπορέσουμε να βγούμε από αυτόν τον φαύλο κύκλο της ύφεσης.
Χρειάζεται να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον αξιοπιστίας, ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης για όλους τους επενδυτές οι οποίοι θέλουν να έρθουν και να επενδύσουν στην Ελλάδα δημιουργώντας αυτή την προοπτική ανάπτυξης που θα φέρει την επόμενη μέρα» τόνισε ο κ.Τσιάρας.
Αναφερόμενος στην υπόθεση του Noor 1 ο κ.Τσιάρας είπε ότι η ΝΔ θα καταθέσει αίτημα εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση του Noor 1.
«Ζητάμε εξεταστική επιτροπή και εδώ βρισκόμαστε μπροστά στις ευθύνες και την αλήθεια που πρέπει να δούμε ποιος τελικά θα την αναδείξει και ποιος θα την κρύψει κάτω από το «χαλί».
Η υποκριτική στάση της κυβέρνησης πρέπει να τελειώσει» είπε ο γραμματέας της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης