Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης: Πολύ μεγάλο το θέμα Καμμένου για να κρυφτεί – Με αντιθεσμικό τρόπο συμπεριφέρεται η κυβέρνηση

Χατζηδάκης: Πολύ μεγάλο το θέμα Καμμένου για να κρυφτεί – Με αντιθεσμικό τρόπο συμπεριφέρεται η κυβέρνηση
Η κυβέρνηση ενεργεί ως εισαγγελέας του δημόσιου βίου επιφυλάσσοντας για τον εαυτό της το ακαταλόγιστο είπε ο κ.Χατζηδάκης
Την θέση πως το θέμα του Π. Καμμένου (οι τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε με τον ισοβίτη Μ. Γιαννουσάκη για την υπόθεση του Noor 1) είναι πολύ μεγάλο για να κρυφτεί διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κ.Χατζηδάκης, ο ποίος υποστήριξε πως η ΝΔ θα το αναδείξει.
«Φέρνουν την συζήτηση στη βουλή στο τέλος του μήνα θεωρώντας ότι θα είναι ο κόσμος διακοπές και δεν θα ακούσει, δεν θα μάθει.
Για τους κρατούντες θεωρείται φυσιολογικό να μιλάει υπουργός με ισοβίτη, άλλος υπουργός επιτίθεται στη δικαιοσύνη με σκαιό τρόπο, η πρόεδρος του Αρείου Πάγου τοποθετείται επικεφαλής του νομικού γραφείου του πρωθυπουργού.
Αυτά δεν μπορεί να συμβαίνουν σε ευρωπαϊκή χώρα, εκπλήσσουν κάθε άνθρωπο που έχει σχέση με τους θεσμούς και τη δημοκρατία» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Χατζηδάκης.
«Η κυβέρνηση συμπεριφέρεται σαν να έχει το πλεονέκτημα της αξιακής ανωτερότητας, ενεργεί ως εισαγγελέας του δημόσιου βίου επιφυλάσσοντας για τον εαυτό της το ακαταλόγιστο και το ακαταδίωκτο.
Καθημερινά πλέον υπάρχουν επεισόδια με στόχο τη δικαιοσύνη.
Η κυβέρνηση συμπεριφέρεται με αντιθεσμικό τρόπο, πρόκειται για κυβέρνηση που θυμίζει το αντιδραστικό παρελθόν αυτού του τόπου και μάλιστα το χειρότερο» υπογράμμισε ο κ.Χατζηδάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης