Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βίτσας: Στην Τουρκία το σύνολο της ευθύνης για την κατάληξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό

Βίτσας: Στην Τουρκία το σύνολο της ευθύνης για την κατάληξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό
Το θετικό είναι ότι για πρώτη φορά μπήκαν στην ατζέντα τα βασικά αναφέρει ο αναπληρωτής υπ. Εθνικής Άμυνας
Την θέση ότι «το σύνολο της ευθύνης για τον τρόπο που κατέληξαν οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό τον έχει η τουρκική πλευρά» διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δ. Βίτσας.
«Το θετικό είναι ότι για πρώτη φορά μπήκαν στην ατζέντα τα βασικά.
Οι εγγυήσεις και η αποχώρηση των ξένων δυνάμεων και πρώτα των δυνάμεων εισβολής και Κατοχής» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο 247 ο κ.Βίτσας, ο οποίος τόνισε ότι διαπιστώνεται και αυτές τις ημέρες υπάρχει έντονη διεθνοποίηση του θέματος.
«Δίνω σημασία στην παρουσία του αμερικανικού αεροπλανοφόρου και των γαλλικών πλοίων.
Υπάρχουν και ελληνικά πλοία στην περιοχή και στηρίζουμε τις ενέργειες της Κύπρου» είπε ο κ.Βίτσας.
Ερωτηθείς για τη σύγκρουση κυβέρνησης – δανειστών ο κ.Βίτσας ανέφερε ότι κατά τη γνώμη του «δεν υπάρχει σύγκρουση εκτελεστικής και δικαστικής εξουσίας», επισημαίνοντας ότι και η δικαιοσύνη πρέπει να αφουγκράζεται περισσότερο τις ανάγκες της κοινωνίας.
Επιπλέον, ο αναπληρωτής υπ.Εθνικής Άμυνας υπογράμμισε ότι είναι σημαντικό ότι υπάρχει πλέον δυνατότητα εξόδου στις αγορές, αναφέρονταςότι καθώς το θετικό κλίμα στηρίζεται σε πραγματικά στοιχεία αντίθετα από το success story της κυβέρνησης Σαμαρά έχει σημασία να βελτιωθεί η θέση των λαϊκών νοικοκυριών, με συγκεκριμένα μέτρα που καθυστέρησαν, όπως η επιδότηση ενοικίου και ο υπολογισμός ιατρικών δαπανών στο χτίσιμο του αφορολόγητου.

www.bankingews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης