Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΚΙΔΗΣΟ: Να δημοσιοποιηθούν τα πρακτικά του Υπουργικού Συμβουλίου του 2015

ΚΙΔΗΣΟ: Να δημοσιοποιηθούν τα πρακτικά του Υπουργικού Συμβουλίου του 2015
Τι αναφέρει το ΚΙΔΗΣΟ με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του Γ. Βαρουφάκη
«Να δημοσιοποιηθούν τα πρακτικά του υπουργικού συμβουλίου για να μάθουμε τελικά πόσο τυχοδιωκτικά λειτούργησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που έφερε τη χώρα χρόνια πίσω με τις επιλογές της», ζητά το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών (ΚΙΔΗΣΟ) του Γ. Παπανδρέου.
Το ΚΙΔΗΣΟ σε ανακοίνωσή του με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του Γ. Βαρουφάκη για σχέδιο παράλληλου συστήματος πληρωμών, αναφέρει πως «από τα λεγόμενα του κ. Βαρουφάκη - αν ευσταθούν, προκύπτει ότι η ηγεσία της τότε αξιωματικής αντιπολίτευσης, εν άγνοια των Ελλήνων πολιτών, σχεδίαζε την αλλαγή του εθνικού νομίσματος.
Στις εκλογές του 2015, ως αξιωματική αντιπολίτευση που διεκδικούσαν εντολή κυβέρνησης, δεν είπαν στους Έλληνες ότι το σχέδιο τους ήταν να αλλάξουν το νόμισμα της χώρας.
Φαίνεται επίσης, ότι συζήτησαν το σχέδιο αυτό και σε επίπεδο υπουργικού συμβουλίου και πάλι χωρίς να ενημερώσουν τους Έλληνες πολίτες».
 «Να δημοσιοποιηθούν τα πρακτικά του υπουργικού συμβουλίου για να μάθουμε τελικά πόσο τυχοδιωκτικά λειτούργησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που έφερε τη χώρα χρόνια πίσω με τις επιλογές της», καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΙΔΗΣΟ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης