Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεδριάζει αύριο Τετάρτη 19/7 το υπουργικό συμβούλιο υπό τον Τσίπρα – Ζυμώσεις και στο ΣΥΡΙΖΑ

Συνεδριάζει αύριο Τετάρτη 19/7 το υπουργικό συμβούλιο υπό τον Τσίπρα – Ζυμώσεις και στο ΣΥΡΙΖΑ
Στο επίκεντρο οι τελευταίες εξελίξεις στην οικονομία και η αντιπαράθεση με τη Δικαιοσύνη
Συνεδριάζει αύριο Τετάρτη 19/7 υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα το υπουργικό συμβούλιο, το οποίο θα εξετάσει όλες τις τελευταίες εξελίξεις σε μια σειρά κρίσιμων θεμάτων, όπως είναι η οικονομία αλλά και η συνεχής αντιπαράθεση της κυβέρνησης με τη Δικαιοσύνη.
Η συνεδρίαση έρχεται σε μια κρίσιμη χρονική στιγμή δεδομένου ότι την Πέμπτη 20/7 αναμένεται η έκθεση του ΔΝΤ για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους και την Παρασκευή 21/7 αναμένεται η απόφαση του οίκου αξιολόγησης Stantard & Poor’s για την αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας, ενώ ανοιχτό είναι ακόμα το σενάριο και η ημερομηνία για την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές.
Υπό αυτό το πρίσμα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η τοποθέτηση του πρωθυπουργού, ο οποίος θα δώσει το «στίγμα» για το τι θα πρέπει να περιμένουμε τα επόμενα 24ωρα στο μέτωπο της οικονομίας.
Πάντως, με ενδιαφέρον αναμένεται και η παρέμβαση του κ.Τσίπρα για τις συνεχιζόμενες δηλώσεις υπουργών της κυβέρνησης κατά πρόσφατων δικαστικών αποφάσεων, γεγονός που έχει προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης.
Ζυμώσεις όμως γίνονται και στο ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της Κεντρικής Επιτροπής που θα συνεδριάσει την ερχόμενη Παρασκευή 21/7 και το Σάββατο 22/7 για πρώτη φορά μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας.
Σήμερα το απόγευμα θα συνεδριάσει το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ ενώ αύριο Τετάρτη 18/7 είναι προγραμματισμένη σύσκεψη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης