Τελευταία Νέα
Πολιτική

Προκλήσεων συνέχεια από την Άγκυρα - Το αεροσκάφος που επέβαινε ο Παυλόπουλος… παραβίασε τα τουρκικά σύνορα

Προκλήσεων συνέχεια από την Άγκυρα - Το αεροσκάφος που επέβαινε ο Παυλόπουλος… παραβίασε τα τουρκικά σύνορα
Οι Τούρκοι προειδοποίησαν ότι η πορεία του ελληνικού ελικοπτέρου βρισκόταν εντός του τουρκικού FIR
Σε συνέχεια της πάγιας τακτικής των προκλήσεων, η Άγκυρα δε δίστασε σήμερα (18 Ιουλίου 2017) να βάλει στο στόχαστρο εις διπλούν ακόμη και το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.
Ειδικότερα, σύμφωνα όσα μεταδίδει ο ΑΝΤ1, η πρώτη παρενόχληση σημειώθηκε όταν το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε ο κ. Παυλόπουλος, προσέγγιζε τη Ρόδο για προσγείωση.
Οι χειριστές των τουρκικών ραντάρ επιχείρησαν να επικοινωνήσουν με το αεροσκάφος και προειδοποίησαν ότι παραβιάζει τον τουρκικό εναέριο χώρο!
Ωστόσο, οι χειριστές δεν αρκέστηκαν σε αυτό, διότι λίγο αργότερα επανέλαβαν την γνωστή προκλητική τους τακτική, επικοινωνώντας με το σινούκ της Αεροπορίας Στρατού, στο οποίο επέβαιναν εκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο υπουργ΄ςο Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.
Οι Τούρκοι προειδοποίησαν εκ νέου ότι η πορεία του ελληνικού ελικοπτέρου βρισκόταν εντός του τουρκικού FIR, παρά το ότι κατευθυνόταν προς το Φαρμακονήσι και το Αγαθονήσι, όπου οι κ.κ Παυλόπουλος και Καμμένος επισκέφθηκαν τα φυλάκια των ακριτικών νησιών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης