Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανησυχία στο Μαξίμου για διαφοροποιήσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην ψηφοφορία για τον Π. Καμμένο

Ανησυχία στο Μαξίμου για διαφοροποιήσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην ψηφοφορία για τον Π. Καμμένο
Αυτό σημαίνει ότι ο πρωθυπουργός δεν πρόκειται να δεχθεί διαφοροποιήσεις βουλευτών του κόμματος του
Χαρακτήρα «πρότασης μομφής» προσδίδει το Μέγαρο Μαξίμου στην ψηφοφορία που θα ακολουθήσει της συζήτησης για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τον Πάνο Καμμένο και τις τηλεφωνικές επικοινωνίες του με ισοβίτη καταδικασμένο για την υπόθεση εμπορίας 2,5 τόνων ναρκωτικών με το πλοίο «NOOR-1».
Αυτό σημαίνει ότι ο πρωθυπουργός δεν πρόκειται να δεχθεί διαφοροποιήσεις βουλευτών του κόμματος του, κυρίως από την πτέρυγα των «53+» οι οποίοι ενδέχεται να «φλερτάρουν» με την ιδέα να ψηφίσουν λευκό ή άκυρο στην σύσταση για Εξεταστική που έχει ζητήσει η Νέα Δημοκρατία.
Το θέμα συζητήθηκε εκτενώς και στη χθεσινή συνεδρίαση του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπήρξε έντονος προβληματισμός και η συνεδρίαση θα επαναληφθεί και σήμερα ενώ θα γίνουν και τα απαραίτητα τηλέφωνα στους «ύποπτους» να διαφοροποιηθούν, ώστε η κυβέρνηση να προλάβει τα …χειρότερα.
Σε ότι αφορά στη γραμμή που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση στη κρίσιμη συζήτηση και ψηφοφορία της Παρασκευής. οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός θα ανοίξει ομπρέλα προστασίας στον υπουργό του και κυβερνητικό εταίρο. σημειώνοντας ότι το θέμα είναι καθαρά πολιτικό με την Νέα Δημοκρατία και τα κόμματα της Αξιωματική Αντιπολίτευση να επιδιώκουν την διάσπαση του κυβερνητικού συνασπισμού. ανακαλύπτοντας θέματα εκεί που δεν υπάρχουν και πως σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει κάποια αξιόποινη πράξη καιν ως εκ τούτου δεν τίθεται θέμα εξεταστική επιτροπής.
Κοινοβουλευτική πηγή σημείωνε με νόημα ότι «η κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει την τακτική της Νέας Δημοκρατίας να στήσει παντού Εξεταστικές Επιτροπές επιθυμώντας να καλύψει την αδυναμία της σε προτάσσεις και επιχειρήματα και κυρίως να κρύψει ότι η καταστροφολογία που είχε στήσει σε βάρος της κυβέρνησης καταρρίφθηκε πλήρως».

Δ. Α.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης