Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Καθεστωτική αντίληψη από την κυβέρνηση – Έχει ξεπεράσει κάθε όριο, κάθε φραγμό

Κικίλιας: Καθεστωτική αντίληψη από την κυβέρνηση – Έχει ξεπεράσει κάθε όριο, κάθε φραγμό
Επιβεβλημένη η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές υποστήριξε ο εκπρόσωπος της ΝΔ
Επίθεση στην κυβέρνηση για «καθεστωτική αντίληψη και κατάχρηση εξουσίας» εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος έκανε λόγο για προσπάθειες συγκάλυψης ενόψει και της συζήτησης για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τον Πάνο Καμμένο την Παρασκευή στη Βουλή.
«Θα είναι λυπηρό αν παραδεχθούν ένας - ένας οι βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, ότι μπορεί ένας υπουργός ενός άσχετου υπουργείου, να συνομιλεί επανειλημμένως με καταδικασμένο ισοβίτη για ναρκωτικά σε μια πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση, στην οποία υπάρχουν ενδείξεις ότι υπάρχουν συνομιλίες και προφανώς από αυτά που έχουν δημοσιεύσει κι έχουν δει το φως της δημοσιότητας, από τον ανακριτική υπάλληλο, του Λιμενικού» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha ο κ.Κικίλιας.
«Υπάρχει μια προσπάθεια να μην αφεθεί η ελληνική Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της, να καταμαρτυρήσουν ψευδώς άλλα αντί άλλων και θα δημιουργηθεί ένα τεράστιο θέμα στην πολιτική ζωή του τόπου.
Αυτό δεν μπορεί να περάσει έτσι.
Αυτοί οι οποίοι πιστεύουν ότι το θέμα μπορεί να λήξει έτσι, ενδεχομένως μεθαύριο κάνουν πολύ μεγάλο λάθος.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πει καθαρά, ειλικρινώς κι εντίμως, ότι αν θέλουμε να επανέλθει η ευθεία γραμμή μεταξύ πολιτών και πολιτικών στην πολιτική ζωή της χώρας και να ξανακερδηθεί αυτή η αμοιβαία εμπιστοσύνη, πρέπει όλα να βγουν στο φως» υποστήριξε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.
Αναφερόμενος στην υπόθεση της Ηριάννας, ο κ.Κικίλιας χαρακτηρίζει «απαράδεκτες» τις παρεμβάσεις που, όπως είπε, «δείχνουν ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, πράγματι έχει ξεπεράσει κάθε όριο, κάθε φραγμό, ότι λειτουργεί με αυταρχισμό και με τον τρόπο με τον οποίο εμπλέκεται στην δικαστική εξουσία, τραυματίζει βαριά τη Δημοκρατία στη χώρα».
Όσον αφορά την έξοδο της χώρας στις αγορές, ο κ.Κικίλιας υποστήριξε πως αυτή είναι επιβεβλημένη.
«Διάβασα τις δηλώσεις αυτών που σήμερα δεν ντρέπονται, ενώ πριν από δύο χρόνια έλεγαν αυτά τα οποία έλεγαν, να βγαίνουν και να πανηγυρίζουν αν η χώρα θα βγει με επιτόκιο κοντά στο 5% στις αγορές.
Δεν ξεχνάει τόσο εύκολα ο ελληνικός λαός» είπε ο κ.Κικίλιας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης