Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Η συνομωσία της σιωπής εξυπηρετεί Αλ. Τσίπρα και Κ. Μητσοτάκη

tags :
ΠΑΣΟΚ: Η συνομωσία της σιωπής εξυπηρετεί Αλ. Τσίπρα και Κ. Μητσοτάκη
Είχε προηγηθεί η νέα αναίρεση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου
"Η συνωμοσία της σιωπής μπορεί πρόσκαιρα να τους εξυπηρετεί, είναι όμως εξόχως βλαπτική για τη χώρα και τους πολίτες της", κατηγορεί ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ το ΠΑΣΟΚ, καλώντας τον πρωθυπουργό, Αλ. Τσίπρα, αλλά και τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κ. Μητσοτάκη "να πάρουν ξεκάθαρη θέση για την υπόθεση Γεωργίου.
Η Χαριλάου Τρικούπη υποστηρίζει ότι η πρόταση της Φώφης Γεννηματά για μια και μόνη εξεταστική επιτροπή για όλα τα μνημόνια, δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθηθεί και να στηριχθεί από όλες τις πολιτικές δυνάμεις.
"Αυτός είναι ο πλέον ισχυρός συμβολισμός ότι το πολιτικό σύστημα αλλάζει και βάζει το λαό και την πατρίδα πάνω από οποιοδήποτε κομματικό συμφέρον", τονίζει το ΠΑΣΟΚ.
"Η δικαστική διαιώνιση της υπόθεσης «Γεωργίου- ΕΛΣΤΑΤ» δεν συμβάλλει κατά καμία έννοια στο δημόσιο συμφέρον, τουναντίον μπορεί να το πλήξει, έστω και μη ηθελημένα, αλλά πάντως καίρια", συμπληρώνει και καταλήγει:
"Οι μόνοι που ενδιαφέρονται να συντηρείται η δήθεν υπόθεση σε εκκρεμότητα, είναι οι υπεύθυνοι του εκτροχιασμού του 2009, καθώς και αυτοί που έχτισαν καριέρες υιοθετώντας και τροφοδοτώντας τις θεωρίες συνωμοσίας".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης