Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δέδες (γ.γ. Υποδομών): Δεν υπάρχουν ζημιές στον οικιστικό ιστό της Κω – Όλη η προσπάθεια να επαναλειτουργήσει το λιμάνι

Δέδες (γ.γ. Υποδομών): Δεν υπάρχουν ζημιές στον οικιστικό ιστό της Κω – Όλη η προσπάθεια να επαναλειτουργήσει το λιμάνι
Καταβάλλονται όλες οι προσπάθειες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δύο μικρότερων λιμανιών στο νησί είπε ο κ.Δέδες
Την θέση ότι όλες οι προσπάθειες των υπευθύνων εστιάζονται στην επαναλειτουργία του λιμανιού ή έστω τη μερική του λειτουργία διατύπωσε ο γενικός γραμματέας Υποδομών, Γ. Δέδες αναφερόμενος στις ζημιές που προκάλεσε η ισχυρή δόνηση των 6,4 Ρίχτερ στην Κω.
Σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ.Δέδες είπε ότι ζημιές στον οικιστικό ιστό δεν υπάρχουν, πέραν εκείνων στην παλαιά πόλη.
Όπως είπε ο κ.Δέδες, το απόγευμα αναμένεται να μεταβούν στο νησί τέσσερις ειδικοί λιμενολόγοι της αρμόδιας διεύθυνσης του υπουργείου Υποδομών, έναςκαθηγητής του ΕΜΠ ειδικός στα λιμενικά έργα καθώς και άλλοι ειδικοί, για να εκτιμήσουν την κατάσταση στο λιμάνι και να προτείνουν λύσεις για την επαναλειτουργία του έστω και τη μερική.
Ο κ. Δέδες είπε ότι αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα που υπήρχε με τον έλεγχο διαβατηρίων (Σένγκεν) καθώς λειτουργούσε σε υποδομή μέσα στο λιμάνι, ενώ υπογράμμισε ότι καταβάλλονται όλες οι προσπάθειες για την καλύτερη αξιοποίηση των δύο μικρότερων λιμανιών στο νησί, στο Μαστιχάρι και την Κέφαλο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης