Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης: Πολιτική σκοπιμότητα και εντυπωσιασμός το αίτημα της ΝΔ για εξεταστική για τον Καμμένο

Σκουρλέτης: Πολιτική σκοπιμότητα και εντυπωσιασμός το αίτημα της ΝΔ για εξεταστική για τον Καμμένο
Η συζήτηση για το θέμα Καμμένου δεν έχει να προσφέρει τίποτα σημαντικό υποστήριξε ο κ.Σκουρλέτης
Την θέση ότι η ΝΔ ζητά τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το θέμα Καμμένου για πολιτική σκοπιμότητα και για εντυπωσιασμό διατύπωσε ο υπ. Εσωτερικών, Π. Σκουρλέτης.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Σκουρλέτης υποστήριξε ότι η συζήτηση για το εν λόγω θέμα δεν έχει να προσφέρει κάτι σημαντικό.
Ο κ.Σκουρλέτης κατηγόρησε τη ΝΔ ότι σηκώνει διάφορα θέματα τα οποία –όπως είπε - μπορεί να είναι υπαρκτά αλλά δεν είναι στο βαθμό που η ΝΔ τα αντιλαμβάνεται, ενώ σημείωσε πως η ΝΔ έχει ένα πρόβλημα πολιτικής τακτικής και πως δεν έχει να πει κάτι στα μείζονα ζητήματα.
Όπως είπε, οι εξηγήσεις που έχουν δοθεί από τον κ.Καμμένο αναφορικά με τις τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε με τον ισοβίτη Μ. Γιαννουσάκη είναι επαρκείς.
Σε ό,τι αφορά το σεισμό στην Κω είπε πως η κινητοποίηση της πολιτείας ήταν άμεση ενώ εκτίμησε ότι η χώρα έχει μπει σε άλλη φάση καθώς η κυβέρνηση συζητά πλέον την έξοδο της στις αγορές.
Κληθείς να σχολιάσει τις επιθέσεις στη δικαιοσύνη είπε πως όλοι πρέπει να κινούμαστε με σεβασμό  στη διάκριση των εξουσιών λέγοντας ότι δεν βοηθούν οι υψηλοί τόνοι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης