Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βορίδης: Δεν θα ξεχαστεί το θέμα Καμμένου – Σκευωρία της κυβέρνησης για να ενοχοποιηθεί συγκεκριμένος επιχειρηματίας

tags :
Βορίδης: Δεν θα ξεχαστεί το θέμα Καμμένου – Σκευωρία της κυβέρνησης για να ενοχοποιηθεί συγκεκριμένος επιχειρηματίας
Πρέπει να επανέλθει πάρα πολύ σύντομα η Κως υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι το θέμα των τηλεφωνικών συνομιλιών του Π. Καμμένου με τον ισοβίτη Μ. Γιαννουσάκη για την υπόθεση του Noor 1 δεν πρόκειται να ξεχαστεί διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Μ. Βορίδης ύστερα από την αναβολή της σημερινής συζήτησης στη Βουλή επί του σχετικού αιτήματος της ΝΔ λόγω του ισχυρού σεισμού στην Κω.
Σημειώνεται ότι η συζήτηση του αιτήματος της ΝΔ για εξεταστική επιτροπή για τον Π. Καμμένο στη Βουλή πηγαίνει για μετά τις 28 Αυγούστου.
«Δεν νομίζω ότι μπορεί να ξεχαστεί μια τέτοια υπόθεση.
Μια υπόθεση η οποία στην πραγματικότητα είναι μια υπόθεση που εκείνο που ελέγχεται  είναι αν έχει υπάρξει σκευωρία της κυβέρνησης προκειμένου να ενοχοποιηθεί συγκεκριμένος επιχειρηματίας, δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να ξεχαστεί» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Βορίδης.
Σχετικά με το θέμα της υπόθεσης Καμμένου και συγκεκριμένα για την απόφαση της εισαγγελέας να καλέσει Τζίβα Χριστοφορίδη και Μ. Τριαναταφυλλόπουλο, ο κ.Βορίδης υποστήριξε ότι «θεωρούνται ύποπτοι τελέσεως πράξεως και γίνεται έρευνα για να δουν αν έχουν τελέσει αξιόποινες πράξεις».
Ερωτηθείς για το σεισμό στην Κω ο κ.Βορίδης, ο οποίος μαζί με τον Κ. Καραμανλή θα επισκεφθεί το νησί, υποστήριξε ότι «πρέπει να επανέλθει η Κως παρά πολύ σύντομα».
«Πρέπει να αντιμετωπιστούν ιατρικά όσοι χρειάζονται βοήθεια, το δεύτερο είναι να μπορέσει να λειτουργήσει το λιμάνι, να αποκατασταθούν οι δρόμοι, να ληφθούν μέτρα για την σταθεροποίηση των κτηρίων.
Και φυσικά πρέπει να γίνει  καταγραφή και αποκατάσταση των ζημιών» υπογράμμισε ο κ.Βορίδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης