Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχάρης (ανεξάρτητος βουλευτής): Μεγαλώνει το έλλειμμα αξιοπιστίας της κυβέρνησης

tags :
Θεοχάρης (ανεξάρτητος βουλευτής): Μεγαλώνει το έλλειμμα αξιοπιστίας της κυβέρνησης
Ερωτηθείς για τις εξελίξεις στη ΔΗ.ΣΥ, ο ανεξάρτητος βουλευτής ανέφερε ότι ο χώρος του κέντρου και της κεντροαριστεράς πρέπει να βρει τον δρόμο του, καθώς εκπροσωπεί πολύ κόσμο και πρέπει να συγκροτηθεί σωστά
«Το ΔΝΤ ομολογεί ότι υπάρχει μια μικρή βελτίωση σε σχέση με τις προηγούμενες εκθέσεις του, δε ζητάει να φτιαχτεί μαξιλάρι 10 δισ. ευρώ, ενώ και η ΤτΕ μείωσε χθες τον ELA κατά 1,1 δισ. ευρώ», επεσήμανε ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης μιλώντας στα Παραπολιτικά 90.1 και στον Ανδρέα Παπαδόπουλο.
Πρόσθεσε δε ότι «πρέπει να αντιμετωπιστούν τα κόκκινα δάνεια όχι τόσο για την υγεία των τραπεζών, όσο για το ξεκαθάρισμα των υγειών από τις μη υγιείς επιχειρήσεις ώστε οι εναπομείνασες επιχειρήσεις να δώσουν ώθηση στην ανάπτυξη με ουσιαστικές και μόνιμες θέσεις εργασίας».
Υπογράμμισε, ωστόσο, ότι το έλλειμμα αξιοπιστίας της κυβέρνησης παραμένει και γίνεται μεγαλύτερο:
«Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι αναγκάζεται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών να περάσει τροπολογία για τα δικαστικά έξοδα του κ. Γεωργίου που ταλαιπωρείται για αστείες κατηγορίες.
Αυτή η υπόθεση επειδή είναι σε προσωπικό επίπεδο και δείχνει εκδικητικότητα και ταπεινά ελατήρια, πλήττει την αξιοπιστία μας πολύ περισσότερο από άλλα θέματα ρητορικής στο πλαίσιο του πολιτικού παιχνιδιού για τα οποία μπορεί να υπάρχει κατανόηση».
Ερωτηθείς για τις εξελίξεις στη ΔΗ.ΣΥ, ο κ. Θεοχάρης ανέφερε ότι ο χώρος του κέντρου και της κεντροαριστεράς πρέπει να βρει τον δρόμο του, καθώς εκπροσωπεί πολύ κόσμο και πρέπει να συγκροτηθεί σωστά.
«Η διαδικασία έχει προχωρήσει και είναι ενδιαφέροντα τα βήματα που έχουν γίνει με τις βάσεις που έθεσε η κ. Γεννηματά.
Το κρίσιμο ερώτημα, το οποίο δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί, είναι αν θα παραμείνει μια συνομοσπονδία κομμάτων, αν οι υπάρχοντες κομματικοί σχηματισμοί κρατήσουν στο νέο κόμμα τη σύσταση και την ταυτότητά τους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης