Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (ΝΔ): Αυτή δεν είναι κυβέρνηση είναι συμμορία - Ο Τσίπρας τρέμει τον Βαρουφάκη

Γεωργιάδης (ΝΔ): Αυτή δεν είναι κυβέρνηση είναι συμμορία - Ο Τσίπρας τρέμει τον Βαρουφάκη
Ο Χουλιαράκης «προδότης», ο Σταθάκης «άθλιος», ο Παππάς να λέει να δείρουμε τον Στουρνάρα και ο Τσίπρας να λέει θα τον διώξουμε με μπουνιές και κλωτσιές
Σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά της κυβέρνησης την οποία χαρακτηρίζει «συμμορία» εξαπολύει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνης Γεωργιάδης.
Όπως υπογραμμίζει χαρακτηριστικά «αυτή δεν είναι κυβέρνηση, είναι συμμορία,» σχολιάζοντας όσα γράφει ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης για όσα εκτυλίχθηκαν το πρώτο εξάμηνο του 2015 μέσα στην κυβέρνηση.
«Ο Χουλιαράκης «προδότης», ο Σταθάκης «άθλιος», ο Παππάς να λέει να δείρουμε τον Στουρνάρα και ο Τσίπρας να λέει θα τον διώξουμε με μπουνιές και κλωτσιές. Αυτή δεν είναι κυβέρνηση, είναι συμμορία».
Απευθυνόμενος στο Νίκο Παππά, σχετικά με τις συμβουλές του προς τον Αλέξη Τσίπρα «να αντιμετωπιστεί με πιο δραστικά μέσα την παρουσία του Γιάννη Στουρνάρα στην διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος», ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τού ζήτησε να διευκρινίσει ποια ακριβώς θα ήταν αυτά τα μέσα.
«Τρέμουν τα ηχητικά που έχει στη διάθεσή του ο Γιάνης Βαρουφάκης, γι' αυτό και δεν απαντούν σε τίποτε από όσα λέει», εκτίμησε επίσης ο κ. Γεωργιάδης, σχολιάζοντας το γεγονός ότι εκ μέρους της κυβέρνησης δεν έχει υπάρξει επίσημη τοποθέτηση για τα λεγόμενα του πρώην υπουργού Οικονομικών και τα όσα γράφει στο βιβλίο του «Adults In The Room».
«Ο Τσίπρας τον Γιάνη με ένα «ν» Βαρουφάκη τον τρέμει, όχι γι' αυτά που έχει γράψει, αλλά για όσα ξέρει και δεν έχει γράψει», καταλήγει ο Αδωνης Γεωργιάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης