Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ποτάμι: Οι παρακρατικοί μηχανισμοί πρέπει να ξηλωθούν - Να μην αδιαφορήσουμε

tags :
Ποτάμι: Οι παρακρατικοί μηχανισμοί πρέπει να ξηλωθούν - Να μην αδιαφορήσουμε
Και μόνο η σύγκριση της Ελλάδας με την Τουρκία του Erdogan και την Πολωνία, αναφέρει το Ποτάμι
«Οι παρακρατικοί μηχανισμοί πρέπει να ξηλωθούν»,ζητεί με ανακοίνωσή του το Ποτάμι, σε συνέχεια όσων ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα (23/7) η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων.
«Η ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων στην οποία καταγγέλλεται η προσπάθεια υποταγής και χειραγώγησης της Δικαιοσύνης, θέτει ευθέως ζήτημα Δημοκρατίας στη χώρα.
Και μόνο η σύγκριση της Ελλάδας με την Τουρκία του Erdogan και την Πολωνία συνιστά ένα ηχηρό σήμα για το οποίο δεν επιτρέπεται σε καμιά δημοκρατική δύναμη να αδιαφορήσει», επισημαίνει το Ποτάμι.
«Τα όσα επίσης βαρύτατα καταγγέλλονται περί χρησιμοποίησης “έμμισθων κονδυλοφόρων” και “σκευωρών” δείχνουν τη λειτουργία ενός παρακρατικού μηχανισμού με βάση κυβερνητικό σχέδιο.
Δίχως διάκριση των εξουσιών δεν μπορεί να λειτουργήσει η Δημοκρατία.
Οι παρακρατικοί μηχανισμοί πρέπει να ξηλωθούν.
Τα σχέδια που παραπέμπουν σε αυταρχικά καθεστώτα δεν πρέπει να περάσουν», καταλήγει η ανακοίνωση του Ποταμιού.
Η κυβέρνηση επιχειρεί συστηματικά την πλήρη υποταγή και χειραγώγηση της Δικαιοσύνης τονίζει σε σημερινή (23/7/2017) σκληρή της ανακοίνωση η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων.
«Υπουργοί και βουλευτές εκτοξεύουν καθημερινά αστήρικτες κατηγορίες σε βάρος δικαστών και εισαγγελέων για μεροληπτικές αποφάσεις και ύπαρξη σκοπιμοτήτων που στόχο έχουν δήθεν την παρεμπόδιση του Κυβερνητικού έργου», αναφέρει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης