Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας δεν θα μιλήσει ποτέ ανοιχτά για τον Γιάνη – Ο Βαρουφάκης τον κρατάει

Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας δεν θα μιλήσει ποτέ ανοιχτά για τον Γιάνη – Ο Βαρουφάκης τον κρατάει
Τον τρέμει η κυβέρνηση γιατί ο Βαρουφάκης έχει γράψει και άλλα που δεν έχει γράψει στο βιβλίο του είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ
Την θέση ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν πρόκειται να μιλήσει ποτέ ανοιχτά για τον Γιάνη Βαρουφάκη γιατί ο πρώην υπουργός Οικονομικών «κρατάει» την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.
«Ο κ. Τσίπρας δεν πρόκειται να μιλήσει ποτέ ανοιχτά για τον κ. Βαρουφάκη γιατί ο «Γιάνης με ένα νι» τον κρατάει.
Τον τρέμουνε γιατί έχει γράψει κι άλλα που δεν έχει γράψει στο βιβλίο του» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος σχολίασε και τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στη βρετανική εφημερίδα Guardian.
«Ο Τσίπρας λέει ότι δεν είχε εμπειρία.
Συγγνώμη κύριε, μας χρέωσες 100 δις επειδή ήσουν άπειρος και κάνεις και δηλώσεις στον Guardian» υπογράμμισε ο κ.Γεωργιάδης αναφερόμενος στην τοποθέτηση του πρωθυπουργού ότι τα χειρότερα είναι πίσω μας, ότι η οικονομία ανακάμπτει σταδιακά αλλά σταθερά και ότι έκανε μεγάλα λάθη κυρίως όσον αφορά την επιλογή των προσώπων, υπονοώντας προφανώς τον Γ. Βαρουφάκη
Ο κ.Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών υποστηρίζοντας ότι «προκύπτουν μια χαρά ευθύνες» ενώ όσον αφορά την αντιπαράθεση της κυβέρνησης με τη Δικαιοσύνη, υποστήριξε ότι είναι «πάρα πολύ επικίνδυνη η κόντρα της κυβέρνησης με τη δικαιοσύνη», εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα «να τελειώσει γρήγορα γιατί αν συνεχιστεί αυτή η κόντρα, θα πάψουν οι πολίτες να έχουν εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη».
Όσον αφορά το δημοσίευμα κατά του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης και βουλευτή της ΝΔ, Χ. Αθανασίου, ο κ.Γεωργιάδης υποστήριξε ότι «δεν μπορούμε να πάρουμε στα σοβαρά όσα γράφει ο Βαξεβάνης».
«Το Μαξίμου εκδίδει την εφημερίδα του Βαξεβάνη» τόνισε ο κ.Γεωργιάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης