Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Δεν έκανα 40 χρόνια αγώνες για να πάω να σταθώ δίπλα στον Τσίπρα ή στο Μητσοτάκη

Λεβέντης: Δεν έκανα 40 χρόνια αγώνες για να πάω να σταθώ δίπλα στον Τσίπρα ή στο Μητσοτάκη
Δεν φτάνει να γιορτάζουμε τη Δημοκρατία, πρέπει να τη σεβόμαστε και να την πιστεύουμε είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων
Την θέση ότι δεν υπάρχει πνεύμα συνεργασίας μεταξύ των δύο μεγαλύτερων κομμάτων διατύπωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, επισημαίνοντας ότι ύστερα από αγώνες τεσσάρων δεκαετιών δεν πρόκειται να σταθεί δίπλα στον Τσίπρα ή στο Μητσοτάκη.
«Δεν φτάνει να γιορτάζουμε τη Δημοκρατία, αλλά να τη σεβόμαστε και να την πιστεύουμε.
Δηλαδή, όταν νομοθετείς με τροπολογίες, με ρουσφέτια και διορισμούς, αυτό λέγεται ισότιμη Δημοκρατία;
Όταν εμείς που είμαστε μικρό κόμμα, λέμε τις απόψεις μας και τις θέσεις μας και ορισμένα Μέσα Ενημέρωσης μας αγνοούν επιδεικτικά, αυτό είναι Δημοκρατία;
Έτσι λειτουργεί η Δημοκρατία;
Να φιμώνουν τους μικρότερους;» διερωτήθηκε μιλώντας στην ΕΡΑ ο κ.Λεβέντης.
«Φαντάζομαι ότι τα ΜΜΕ διαστρεβλώνουν τις απόψεις μας γιατί πολύ απλά δεν αρέσουν αυτές οι δηλώσεις και τους χαλάμε τη «σούπα».
Δεν έκανα 40 χρόνια αγώνες για να πάω να σταθώ δίπλα στον Τσίπρα ή στον Μητσοτάκη.
Δε βλέπω πνεύμα συνεργασίας, αντίθετα βλέπω, διάθεση εκμετάλλευσης των μικρών κομμάτων με την παροχή κυβερνητικών καρεκλών.
Η λογική που υπάρχει είναι «πάρε 5 υπουργεία και πάνε στην άκρη όλα τα προγράμματα και όλες οι προτάσεις ενός μικρού κόμματος» τόνισε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος υποστήριξε πως «στην περίπτωση που δεν επιτευχθούν οι δημοσιονομικοί στόχοι και ο Πρωθυπουργός ζητήσει οικουμενική, η Ένωση Κεντρώων δεν πρόκειται να συμμετάσχει».
«Ζήτησα να γίνουν μερικά πράγματα, όπως οι διπλές και τριπλές συντάξεις να συγχωνευτούν σε μια, να μειωθεί ο μισθός των βουλευτών κατά 50%, να εντοπιστούν οι αργόμισθοι στο δημόσιο, να μειωθούν οι βουλευτές από τριακόσιους σε διακόσιους.
Ο Λεβέντης είναι πρωτίστως επαναστάτης, δεν τον ενδιαφέρουν οι καρέκλες και έτσι λειτουργώ σε όλη μου τη ζωή» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης