Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ξυδάκης: Να πέσουν οι τόνοι στην αντιπαράθεση με τη Δικαιοσύνη - Να βρεθεί λύση και για το πόθεν έσχες των δικαστικών

Ξυδάκης: Να πέσουν οι τόνοι στην αντιπαράθεση με τη Δικαιοσύνη - Να βρεθεί λύση και για το πόθεν έσχες των δικαστικών
Η κυβέρνηση πρέπει να ανοίξει δρόμους και διαδρόμους για την επόμενη ημέρα της χώρας είπε ο κ.Ξυδάκης
Την ανάγκη να πέσουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης μεταξύ της κυβέρνησης και της Δικαιοσύνης, οι οποίοι μέρα με την ημέρα αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη ένταση επεσήμανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Ξυδάκης.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Ξυδάκης υποστήριξε ότι υπάρχουν «κάποιες δικαστικές αποφάσεις που συζητούνται στην κοινή γνώμη και όχι μόνο για ποινικά θέματα αλλά και για θέματα που άπτονται της κοινωνικής ζωής».
Επιπλέον, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε πως είναι αναγκαίο να βρεθεί ένας συμβιβασμός και μια λύση και για το θέμα της υποβολής δήλωσης πόθεν έσχες από τους δικαστές, λέγοντας ότι «δεν μπορούν να αυτοεξαιρούνται για τα πάντα».
Κληθείς να σχολιάσει τους ισχυρισμούς Βαρουφάκη τόνισε ότι ο πρώην υπουργός υποστηρίζει αυτά που υποστηρίζει, τα οποία, όπως είπε, έχουν συζητηθεί στο παρελθόν.
«Η κυβέρνηση πρέπει να ανοίξει δρόμους και διαδρόμους για την επόμενη μέρα της χώρας» ανέφερε ο κ.Ξυδάκης, τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός έχει δείξει ότι μπορεί να αλλάζει και να αναγνωρίζει τα λάθη του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης