Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Χάσαμε 3 χρόνια με την κυβέρνηση Τσίπρα – Θα δανειζόμασταν με χαμηλότερο επιτόκιο, εάν δεν έπεφτε ο Σαμαράς

Κικίλιας: Χάσαμε 3 χρόνια με την κυβέρνηση Τσίπρα – Θα δανειζόμασταν με χαμηλότερο επιτόκιο, εάν δεν έπεφτε ο Σαμαράς
Θα δανειζόμασταν με χαμηλότερα επιτόκια, αν δεν είχε ανακοπεί η πορεία που είχε χαράξει η κυβέρνηση Σαμαρά τόνισε ο κ.Κικίλιας
Την θέση ότι η χώρα έχασε τρία χρόνια από την πολιτική που ακολούθησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ διατύπωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Β. Κικίλιας, ο οποίος υποστήριξε με αφορμή την έξοδο της χώρας στις αγορές πως αν δεν είχε ανακοπεί η πορεία που είχε χαράξει η κυβέρνηση Σαμαρά, σήμερα θα δανειζόμασταν με χαμηλότερο επιτόκιο.
«Η κυβέρνηση επέβαλε τεράστιες θυσίες και δύο μνημόνια.
Οι φόροι και τα αυξημένα εκκαθαριστικά που πληρώνουν τώρα οι πολίτες, είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ.
Αν δεν είχε ανακοπεί η πορεία που είχε χαράξει η κυβέρνηση Σαμαρά τώρα θα δανειζόμαστε με χαμηλότερο επιτόκιο.
Αν δεν είχε καθυστερήσει η αξιολόγηση και αν είχαμε ενταχθεί στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης θα βγαίναμε στις αγορές με καλύτερους όρους
Ήμασταν στον πρώτο όροφο, η κυβέρνηση μας έριξε στο υπόγειο και τώρα επιχειρεί να μας ανεβάσει στο ισόγειο» είπε ο κ.Κικίλιας.
«Η έξοδος στις αγορές θα πρέπει να αποτελέσει βήμα μίας δομημένης στρατηγικής και όχι μια ευκαιριακή κίνηση για λόγους επικοινωνιακούς» υπογράμμισε ο κ.Κικίλιας, ο οποίος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «με την ανεύθυνη και δημαγωγική στάση του έφερε την χώρα πίσω».
«Η ΝΔ δεν θα επιδοθεί σε καταστροφικό παιχνίδι όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Μιλούσαν για στημένη έξοδο στις αγορές, για κόστος που θα πλήρωναν οι Έλληνες πολίτες και πολλά άλλα.
Τα γραπτά μένουν» τόνισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι βάλλει κατά της Δικαιοσύνης και των Ελλήνων δικαστών στοχεύοντας, όπως είπε, στην υποβάθμιση της.
«Η Δικαιοσύνη δεν είναι θεσμικό εμπόδιο, αλλά το καταφύγιο των αδυνάτων και ο θεματοφύλακας του Συντάγματος.
Καλούμε τους πολίτες και τα κόμματα να αντισταθούν σε όσους επιχειρούν την υποβάθμιση της Δικαιοσύνης.
Η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα τους επιτρέψει να διασαλέψουν την δημοκρατική τάξη και την ευρωπαϊκή προοπτική της πατρίδας μας» είπε ο κ.Κικίλιας.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης