Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σβίγκου: Η έξοδος στις αγορές εντάσσεται σε έναν οδικό χάρτη που θέλει την Ελλάδα εκτός μνημονίων και επιτροπείας

Σβίγκου: Η έξοδος στις αγορές εντάσσεται σε έναν οδικό χάρτη που θέλει την Ελλάδα εκτός μνημονίων και επιτροπείας
Ο Βαρουφάκης έχει κουράσει, αδικεί τον εαυτό του υποστηριξε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές εντάσσεται σε έναν οδικό χάρτη που ως στόχο έχει να βγει η χώρα από τα μνημόνια και την επιτροπεία υποστήριξε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, η οποία τόνισε ότι σε καμία περίπτωση η κυβέρνηση δεν πανηγυρίζει.
«Η κυβέρνηση δεν παραγνωρίζει τις δυσκολίες των πολιτών και για το λόγο αυτό αντιμετωπίσαμε το εγχείρημα με σοβαρότητα και όχι με πανηγυρισμούς» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm η κα.Σβίγκου.
Ερωτηθείσα για τις τελευταίες αποκαλύψεις του Γ. Βαρουφάκη, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε πως ο πρώην υπουργός Οικονομικών έχει κουράσει.
«Ο κ.Βαρουφάκης αδικεί τον εαυτό του με την δημοσιότητα που επιδιώκει» τόνισε η κα.Σβίγκου, σημειώνοντας πως ο πρώην ΥΠΟΙΚ έχει προαναγγείλει τη δημιουργία κόμματος.
Αναφερόμενη στην αντιπαράθεση με τη Δικαιοσύνη, η κα.Σβίγκου είπε ότι θα πρέπει να πέσουν οι τόνοι σημειώνοντας πως είναι διακριτοί οι ρόλοι των τριών εξουσιών και υποστηρίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να παραιτηθεί από το να ασκεί κριτική στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης