Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στάμου (Δημοκρατική Συμπαράταξη): Το Ποτάμι χωράει στο εγχείρημα της ενιαίας Κεντροαριστεράς

Στάμου (Δημοκρατική Συμπαράταξη): Το Ποτάμι χωράει στο εγχείρημα της ενιαίας Κεντροαριστεράς
Σημαντικές οι διαφορές μας με το ΣΥΡΙΖΑ και με τη ΝΔ υποστήριξε το μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΔΗΣΥ
Την θέση πως το Ποτάμι χωράει στο εγχείρημα της συγκρότησης ενός ισχυρού, νέου και ενιαίο φορέα της Κεντροαριστεράς διατύπωσε ο Δ. Στάμου μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά FM και μια ημέρα μετά την κοινή συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΣΥ, ο κ.Στάμου υποστήριξε πως είναι θιασώτης της άποψης πως αυτό που προέχει είναι η συνεχής ανανέωση ρόλων και θέσεων.
Ο κ.Στάμου τάχθηκε υπέρ του περιορισμού αριθμού θητειών σε όλα τα πόστα, ενώ υποστήριξε πως την ηγεσία του νέου φορέα θα την εκλέξει ο κόσμος της κεντροαριστεράς και της ανανεωτικής Αριστεράς.
Όσον αφορά την εκλογή του νέου αρχηγού, ο κ.Στάμου ζήτησε η εκλογή να είναι αδιάβλητη και να δώσει στοιχεία ανανέωσης ενώ όσον αφορά το πολιτικό στίγμα του νέου εγχειρήματος, το μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΔΗΣΥ κράτησε αποστάσεις τόσο από το ΣΥΡΙΖΑ όσο και από τη ΝΔ, επισημαίνοντας ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη έχει σημαντικές πολιτικές διαφορές και με τους δύο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης