Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Θα εξαντλήσουμε τις κοινοβουλευτικές μας δυνατότητες για την υπόθεση Καμμένου – Φέρει ποινική ευθύνη

Γεωργιάδης: Θα εξαντλήσουμε τις κοινοβουλευτικές μας δυνατότητες για την υπόθεση Καμμένου – Φέρει ποινική ευθύνη
Ο πρωθυπουργός δεν γνώριζε τις κινήσεις του Π. Καμμένου υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ
Την θέση ότι η ΝΔ θα εξαντλήσει τις κοινοβουλευτικές της δυνατότητες όσον αφορά την υπόθεση του Π. Καμμένου και τις τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε με τον ισοβίτη Μ. Γιαννουσάκη για την υπόθεση του Noor 1 διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.
«Κάθε φορά που η Δικαιοσύνη θα βγάζει καινούργια και σημαντικά στοιχεία, κάθε φορά θα φέρνουμε τον Τσίπρα στη Βουλή να προστατεύει τον κ. Καμμένο αν το επιθυμεί»
Αν ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές και ο Καμμένος μιλούσε με τον κ.Χριστοφορίδη – εγώ κρίνοντας από τις αντιδράσεις του Καμμένου στη Βουλή, βγάζω το συμπέρασμα ότι μιλούσε -, αν αυτό αποδεδειγμένα γίνει πράξη τότε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας θα έχουν διαφορετικό δίλημμα από αυτό που έχουν σήμερα» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Αθήνα 9,84 ο κ.Γεωργιάδης.
«Εάν όντως από το άνοιγμα των τηλεφωνικών γραμμών του κ. Χριστοφορίδη αποδειχθεί ότι, την ώρα που μιλούσε ο κ. Χριστοφορίδης με τον Γιαννουσάκη και του έλεγε όσα έχουμε ακούσει στις κασέτες, ότι δηλαδή δε με νοιάζει αν είναι αθώος ή ένοχος ο Μαρινάκης, με ενδιαφέρει να τον καταδώσεις για να μη γίνει πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης, και ταυτόχρονα μιλούσε και με τον Καμμένο, τότε όλη η θεωρία ότι ο Καμμένος μιλούσε με τον Γιαννουσάκη για να τον προτρέψει να πει την αλήθεια καταρρέει» είπε ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος έκανε λόγο για «πολιτική κάλυψη» του κ. Καμμένου από την κυβέρνηση.
«Σήμερα τι λέει η κυβέρνηση;
Καλύπτουμε τον Καμμένο ώστε να μην πέσει η κυβέρνηση, αλλά τον καλύπτουμε πολιτικά.
Αν αύριο έρθει φάκελος στη Βουλή από την εισαγγελία με τους λογαριασμούς του Χριστοφορίδη ανοιγμένους και την απόδειξη ότι ο Καμμένος είχε κάνει κάποιου είδους συμμορία εναντίον του Μαρινάκη, αν αυτό αποδειχτεί, αν ψηφίσει όχι (στην εξεταστική) ο Τσίπρας, γίνεται συγκαλύπτων .
Πιστεύετε ότι θέλει ο Τσίπρας να βρεθεί φυλακή για τον Καμμένο;
Δεν το πολύ βλέπω» υποστήριξε ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος εκτίμησε ότι ο πρωθυπουργός  δεν γνώριζε τις κινήσεις του κ. Καμμένου και υπό την έννοια αυτή, όπως τόνισε «δεν έχει ο ίδιος ποινική ευθύνη».
«Η ποινική ευθύνη είναι του Καμμένου» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης